2777
2789
عنوان

عروسک پشت پرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1959 بازدید | 36 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عروس پشت پرده معده روداغون میکنه واصلا خوب نیست سمی هست مصرف زبادش نخوردیگه من یه بارخوردم ازمعده دردداشتم میمردم برودکترفقط 

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
چند ساعت بعد که نشد مثبت بعد این همه وقت اگه باردار بودی سریع خط میفتاد نه هاله بعد چند ساعت، میرفتی ...

اک الان ک دیگ خونریزی ندارم بی بی چک بزنم جوابش کاذب نیست ؟

بی بی چک تا یه ربع اول جوابش درسته  بعدش درست نیست . باردار نیستی. شاید برای تغییرات فصل باشه

خدا از دهنت بشنوه بخدا ک مردم و زنده شدم آخه من مطمئنم هم رابطم محافظت شده  بوده 

اک الان ک دیگ خونریزی ندارم بی بی چک بزنم جوابش کاذب نیست ؟

ربطی نداره بذار صبح یه دونه بزن دقیق همونقدر که گفته بریز و جوابش روش نوشته فقط تا پنج دقیقه اوله فک کنم که مشخص میشه

۱۸ مرداد تا ۲۶ شهریور  اصلا حامله م باشی مگه ۳ ماهه بوده چیزی نیس  برا اطمینان برو سونو

بعد عذر میخام کسی ک سقط کنه شنیدم ک تا بقایا داره خونریزی ادامه داره ولی من دیگ خونریزی ندارم آخه 

بعد عذر میخام کسی ک سقط کنه شنیدم ک تا بقایا داره خونریزی ادامه داره ولی من دیگ خونریزی ندارم آخه&nb ...

نه ممکنه قطع شه باز شروع شه، سقط معمولا درد و خونریزی زیادی داره، فکر نمی‌کنم باردار باشی، برو دکتر علت تاخیرتو بفهمی ازین به بعد بیشتر مراقب باش

🥺🥺🥺

بعدم بی بی چک فقط تا ۳یل۵ دقیقه مثبت شد درست وگرنه خطا هست عزیزم ادم گاهی ب خاطر هورمون یا استرس یاخیلی چرخه ش فصل واب هوا پریش عقب میافته نگران نباش

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺