2777
2789

مادرشوهر من نه داماد ن عروس هیچ کودومم فقط بچه های خودش حتی گاهی وقتی  از پسرش ی چیزایو قایم میکنع ک ادم شاخ در میاره

یجوری این دلم میخوادتت که اصلا خوشبحالت:> گاهی با بخشیدن دوباره یه آدم یه خودمون لطف نمی‌کنیم،فقط یه بار دیگه خودمونُ حیف میکنیم✨لبخند روی لبای من بخاطر وجود‌‌گرم‌ توعه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر اینکه از قدیم خانواده ها مرد سالار بودن دخترشون و دامادشون رو احترام میکنن ک داماد سرکوفت ب دختر نزنه

ولی پسرشون دیگه خودش مرد خونه ست و صاحب زور بود

از طرفی حس مالکیت و حسادت مادرها ب پسر ک فکر میکنه عروس پسرشون رو تصاحب کرده و ....

کارزار ابطال مدارک هویتی جعلی اتباعhttps://www.karzar.net/61859

خانواده من برعکسه 

عروس حتی مارمولکش، عزیزه چون عشق پسرشونه

داماد حتی اهلش مورد تنفره چون با دخترشون رابطه داره و اینها متنفرن

خانواده شوهرم 

عروس یه عوضیه که پسرشون رو ازشون می گیره و مدام پسرشون رو وادار می کنند که با زنت خوب نباش و خانواده زنت رو تحویل نگیر 

حتی بی محل می کنند نمیگن پسرمون دق کرد

داماد عزیزه چون دخترشون ضعیفه و باید داماد رو سر بگذارن که دخترشون شاد باشه

یاهویامن لاهو الاهو✨🌸🍃سرکوه بلند فریاد کردم،علی شیرخدا را یادکردم،علی شیرخدا_یاشاه مردان،دل ناشاد مارا شادگردان.علی شیرخدا دردم دواکن.مناجات مرا پیش خداکن.قرآن همه اش یک یاعلی است.🪴إرحَمْ عَبْدِکَ ضَعیفْ🙏🏻✅امام صادق علیه السلام فرمودند:اگر کسی دو تا کلمه بگه . السلام علیک یا ابا عبدالله السلام علیک و رحمة الله و برکاته ، 20 حج تو نامه عملش نوشته میشه.🍃🌸 چندساله منتظرم منتظر آمدن یه کوچولوی سالم و صالح که دل من و همسرم شاد بشه🥲  برای حاجتم یک صلوات می فرستید؟  ❤😍 اگر محبت کردیو و فرستادید خبرم کنید که منم ۳ تا براتون صلوات بفرستم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🪴🪴یاضامن آهو یا امام رضا ع عاشقتم❤❤❤