2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یاسمین یاسمن 

نشسته پشت دو پلکم هزار اقیانوس،رهاکنید مرا تا وسیع گریه کنم... خدا ، من خدا ندارم🖤جون مامانت لایکم نکن😡. تیکر بارداری نیست😍اقایون درخواست دوستی ندن لطفا قبول نمیکنم:/
🙄🙄🙄

خو فقط همین به ذهنم خورد هم آوا با یاس

تو به دل نگیر😘

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

یسنا 

یگانه

من دیدم آدمایی که سرشون شلوغه وقت پیدا میکنن.دیدم آدمایی که ارتباطشون بده خوب ارتباط برقرار میکنن.دیدم اونایی که نمیتونن خوب چت کنن خیلی سریع جواب میدن و یه پاراگراف کامل مینویسن.دیدم اونایی برای یه رابطه آمادگی ندارن توی دوبار هم صحبتی آمادگی پیدا میکنن، همه ی اینا رو گفتم که بدونی اگه یکی تو رو بخواد و واقعا دوستت داشته باشه لازم نیست که تو ازش بخوای:) 

سلنا 

نشسته پشت دو پلکم هزار اقیانوس،رهاکنید مرا تا وسیع گریه کنم... خدا ، من خدا ندارم🖤جون مامانت لایکم نکن😡. تیکر بارداری نیست😍اقایون درخواست دوستی ندن لطفا قبول نمیکنم:/

سلین

یسنا  یگانه

یگانه کجا به یاس میاد

یاناربه معنای فروزان 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗