2777
2789

رژیمم تایپک رو ترک میکنم

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باقالی قاتق دوست دارم 

جوجه دوست دارم 

اکبر جوجه دوست دارم 

مرغ ترش و کباب ترش دوست دارم میرزا قاسمی و کشک بادمجون و سمبوسه و فلافل و قرمه سبزی و خورشت داوود پاشا و فسنجون دوست دارم 

تو هر کدوم اینا گوشت باشه نمیخورم البته از گوشت بدم میاد 

قیمه گلاب رو از اواسط کار میریزم توش سیب زمینی شو حتما سرخ میکنم 

ذرت مکزیکی رو آب‌پز میکنم تو آبش فلفل. سیاه میریزم 

تو ماکارونی گوجه میکس میکنم میریزم  و چربش میکنم 

اسمم برای این پپپپَعع است چون هرچی اسم میزدم قبول نمی‌کردعصبانی شدم گفتم پپَپَعَعَ این رو قبول کرد 🤣
قرمه سبزی..  خیلی هم خوب درست میکنم اما الان حس ندارم بنویسم چطوری

خب ما گناه دالسم بگو

اسمم برای این پپپپَعع است چون هرچی اسم میزدم قبول نمی‌کردعصبانی شدم گفتم پپَپَعَعَ این رو قبول کرد 🤣
من باقالی قاتق دوست دارم  جوجه دوست دارم  اکبر جوجه دوست دارم  مرغ ترش و کباب ترش ...

دیروز  یکی گفت کباب ترش برعکس بخون  حالمو بهم زد 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔

شب جمعه من حال آشپزی ندارم باید بریم شام بیرون 😁😁 رفتیم شام. خوردیم اومدیم دست آشپز درد نکنه معرکه بود😆😆

شکر خدا که در پناه حسینم که عالم از این خوبتر پناهی ندارد❤️❤️❤️❤️❤️❤️