2777
2789
عنوان

اشتباه بدی کردم که نامزد کردم

788 بازدید | 22 پست

یکی به من بگه نونت کم بود ابت کم بود نامزد کردنت توی این سن چی بود یه مدت که باایشون بودم فهمیدم اشتباه کردم چه اشتباهی -_-اصلا با مرد روهایام ۱۸۰ درجه فاصله داشت نمیتونمم بهم بزنم حرف در میارن خاک تو سره من که بی فکر این کارو کردم گول خوردم الان که سرم داد میزنه شاخ شونه میکشه خدا میدونه بعدش چی بشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالته؟ دوست بودین؟ چند وقته نامزدین؟ دیگه چه اخلاقای بدی داره؟

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی

تاپیک اخرمو ببین 

منم ی زمانی بخاطر حرف مردم گند زدم ب خودم

باز شانس اوردم تا حدی نجات پیدا کردم

الان چی شد؟

هم اذیت شدم هم اون مردمی ک میترسیدم قضیه ش بدتر هم شد 

ینی اگه همون اول اهمیت نمیدادم خیلی بهتر بود

چند سالته؟ دوست بودین؟ چند وقته نامزدین؟ دیگه چه اخلاقای بدی داره؟

۱۸ نه نشونی کردنمون از بچگی یه مدت کوتاهیه 

بهم زور میگه حرف حرف خودش باید باشه بخوایم بریم بیرون گیر میده مقنعه سرت کن مانتو بلند بپوش شلوار گشاد یا تنگ ممنوع 

فقط پارچه ای میگه زن من شدی باید با مامانم درست رفتار کنی مگرنه طلاقت میدم سال اول ازدواجمون باید بچه بیاری

پسرر بزایی به نفع خودته پیش فامیل عزیز میشی-_-

غیر این میگن دختره عیب داره ماشالا اینقدر تند تند میگفت که من یه لحظه فکر کردم من دومادم این عروس شرطاشو داره میگه

نمیخواستم بنویسم برات چون میدونم اصلا گوش نمیدی  ولی بدون بعدن خیلیییییییی پشیمون خواهی شد بخا ...

عزیزم نشونی بودیم باهم خب ممکنه ما عاشق یکی دیگه شیم چرا با این کار زندگیمونو خراب میکنن

حرف برات در بیارن بهتر از اینه که با دوتا بچه آواره بشی  الان جلوی ضرر رو بگیری بهتره

چون مامانامون صمیمین و نشونی بودیم بایددددد بایدددد ازدواج کنیم تا خوشی به خانواده بیاد

چون مامانامون صمیمین و نشونی بودیم بایددددد بایدددد ازدواج کنیم تا خوشی به خانواده بیاد

پس باهاش حرف بزن با مهربونی بهش یاد بده

طرز فکرش درست نیست اینکه هرچی اون بگه همون بشه

شما هم هم بعنوان شریک زندگی حق ابراز عقیده داری

شریک بودن رو براش توجیه کن و با زبانی توضیح بده

که هم بفهمه هم ناراحت نشه