الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
در اوج عاقل بودن دیوانگی رخ میدهد! من رویایی دارم از جنس بیداری'''رویایتسکین این درد تکراری...🙂_💫درونگرا بودن اینجوریه که هر حرفی میخوای بزنی، حس میکنی لزومی نداره اینو بگی، میخوای از مشکلاتت صحبت کنی با خودت میگی خب مگه اینا میتونن واسم کاری کنن؟! بگم که چی؟! اینجوریه که دیگران فک میکنن افسرده ای در حالی که فقط از اضافه گویی خوشت نمیاد :))
میخواستن برگردونن باید از 2 ماه پیش خبر میدادن نه الان
در اوج عاقل بودن دیوانگی رخ میدهد! من رویایی دارم از جنس بیداری'''رویایتسکین این درد تکراری...🙂_💫درونگرا بودن اینجوریه که هر حرفی میخوای بزنی، حس میکنی لزومی نداره اینو بگی، میخوای از مشکلاتت صحبت کنی با خودت میگی خب مگه اینا میتونن واسم کاری کنن؟! بگم که چی؟! اینجوریه که دیگران فک میکنن افسرده ای در حالی که فقط از اضافه گویی خوشت نمیاد :))
خواهش می کنم به هر کی می تونید بفرستید تا نظرشون عوض بشه خیلی سخت میشه زیاد وقت نداریم برا جم کردن عمومی ۱۰ و۱۱ و همینجور هم خواندن هم جم کردن ۱۲ همش ۱۰ ماه وقت داریم