2777
2789
عنوان

مامانا جون بچتون بیایین یه لحظه

63 بازدید | 9 پست

سلام پسر من یکو نیم سالشه بدلایلی ک خدا ذلیلشون کنه من از اول بارداری تااخره زایمان و بعد زایمان از طرف مادرشوهر و خواهر شوهر روز خوش ندیدم کلا ن بارداری خوبی داشتم نه بعد زایمان پسرم از اولین روز کلا انگار من مامانش نیستم کلا منو آدم حساب نمیکنه ب همه میره ب همه دلش تنگ میشه جز من نمیدونم چرا اعصابام خورده انگار ک پسره من نیس اصلا دوسم نداره دارم دق میکنم تنها دلخوشیم پسرمه ک اینم کلا محلم نمیده چیکاررر کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واییییییییییی مامان چرا این فکرای بیخود میکنی معلومه اون هنوز بچه س بزرگ بشه خوب میشه از خداتم باشه بهت وابسته نیست مدام تنگ دلت بود غر میزد بهتر بود خوشحال باش که بچه ت خوشحاله

یه روزایی دیدم که هیشکی توخوابشم ندید 😔😔نخند به روز  روزگارمن اشک منو هیشکی ندید 🥲🥲قشنگ نبود خاطره هام  حتی یه بار هم  دلم واسه گذشته هام  پر نکشید🥺🥺امشب که لایکم میکنی🙏🏻 امضام خوندی ودرکم میکنی♥ میخوام خدا برات بخواد هرچی میخواستی ونشد هرچی صلاحت بودو قسمتت نشد🌹🌹 
واییییییییییی مامان چرا این فکرای بیخود میکنی معلومه اون هنوز بچه س بزرگ بشه خوب میشه از خداتم باشه ...

ایوای نگووو دارم دق میکنم ب قرآن اخه ب هرکی میره نمیاد ب من حتی ب غریبه ک نمیشناسهههه من والا همچین بچه ایی ندیدم توعمرم

چ ربطی داره من مادرشم بوی من بغل من با بقیه آدما فرق داره

بچه کلا اینجوریه.الان پسر من دوسال و نیمشه هر کسی از خونه بره بیرون یه ساعت پشت سرش گریه میکنه.هفته ی پیش تعمیر کار اومده بود خونمون نصف روز پشت سرش زار میزد.

بچه س به دل نگیر

ایوای نگووو دارم دق میکنم ب قرآن اخه ب هرکی میره نمیاد ب من حتی ب غریبه ک نمیشناسهههه من والا همچین ...

خوب میشه غمت نباشه

یه روزایی دیدم که هیشکی توخوابشم ندید 😔😔نخند به روز  روزگارمن اشک منو هیشکی ندید 🥲🥲قشنگ نبود خاطره هام  حتی یه بار هم  دلم واسه گذشته هام  پر نکشید🥺🥺امشب که لایکم میکنی🙏🏻 امضام خوندی ودرکم میکنی♥ میخوام خدا برات بخواد هرچی میخواستی ونشد هرچی صلاحت بودو قسمتت نشد🌹🌹