2821
2789
عنوان

رژیمم رو شکوندم😕

527 بازدید | 19 پست

هعییی خدا ... از اواسط تیر شروع کردم تقریبا ۶ کیلو کم کردم دو هفته ای میشه که مثل آدم رعایت نمیکنم 

امروزم خیلی پرخوری کردم دل درد گرفتم😭

از صبح تا ۲ ساعت پیش خیلی خوب رعایت کرده بودما ولی دیدم خیلی گشنمه اول رفتم سر وقت غذای ظهر ۴ قاشق خوردم دیدم سیر نشدم بعد دوتا شلیل و شکلات و یکم مغز الان هم یه لقمه بزرگ نون خوردم😭 خیلی اعصابم خورده ... 

دوست دارم مثل قبل اراده ام برگرده😕💔

من عاشق خدا و اهل بیت (ع) و قرآنم ، تنها پناه من تو روزای سخت و روزای خوش هستن 😍 . اللهم عجل لولیک الفرج . اگر دوست داشتید لطفا برای حاجتم صلوات بفرستید 🙏 ممنون .

زیاده روی کردی حالا بدنت کم آورده

رژیم سالم خوری بگیری دلت نمیخواد زیاد بخوری هفته ۳۰۰ گرم کم می کنی بدون اذیت شدن و بدون عذاب وجدان

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

اشکال نداره

از فردا شروع کن

اگر رژیمت رژیم خوبی باشه گرسنت نمیشه

منم رڗیم خریدم خیلی خوبه

گاهی تنبلی میکنم

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

زیاده روی کردی حالا بدنت کم آورده رژیم سالم خوری بگیری دلت نمیخواد زیاد بخوری هفته ۳۰۰ گرم کم می کن ...

چه جور رژیمیه؟؟ من آخه باید سریع وزن کم کنم .. کنکوری ام سختمه رژیم حداقل میخوام تا آبان آذر به وزن دلخواهم برسم ... دیگه بعد دی سرم شلوغ میشه نمبتونم رژیمم داشته باشم

من عاشق خدا و اهل بیت (ع) و قرآنم ، تنها پناه من تو روزای سخت و روزای خوش هستن 😍 . اللهم عجل لولیک الفرج . اگر دوست داشتید لطفا برای حاجتم صلوات بفرستید 🙏 ممنون .

عزیزم منم سه ماهه رژیمم .هر وقت گرسنم شد یه میوه میخورم الآنم رفتم یه سیب خوردم .نمیتونم زیاد بخورم ...

ماهی ۶ کیلوووو؟؟؟ زیاد نیست؟ روزی چند تا کالری مصرف میکنی؟؟ من ماهی ۳ کیلو کم کردم و زیر چشمم گود افتاد و خیلی نگرانم ...

دقیقا منم همینم قبل رژیمم روزی ۲،۳ تا نون مبخوردم ولی الان واقعا اذیت میشم زیاد میخورم دل درد میگیرم مشکل من همون وقتیه که گرسنه ام میشه نمیتونم خودمو کنترل کنم 😕💔 همه میوه ها هم کالریشون کم نیست شلیل ۵۰ تا کالری داره😶💔 باید خیار یا هویج بخورم زیاد با سیب رابطه خوبی ندارم

چه جور رژیمیه؟؟ من آخه باید سریع وزن کم کنم .. کنکوری ام سختمه رژیم حداقل میخوام تا آبان آذر به وزن ...

رژیم نیست

در واقع خوراکیای مضر و چاق کننده رو حذف یا خیلی محدود می کنی

برنج هم میخوری ولی کم نون همهمین طور

نون سفید نمیخوری نون سنگک میخوری

همین

ولی به مرور لاغر می کنه 

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
ماهی ۶ کیلوووو؟؟؟ زیاد نیست؟ روزی چند تا کالری مصرف میکنی؟؟ من ماهی ۳ کیلو کم کردم و زیر چشمم گود اف ...

من روزی ۷۰۰تا کالری میخورم باور کن سیر میشم.مثلل ناهار ۵قاشق برنج با یه روم کوچیک مرغ خوردم ،الانم یه سیب خوردم.صورتمم لاغر شده تازه بهتر شدم عین کلم بودم صورتم قبلا خیلی سفت بود😂.شام دمنوش بابونه با یکم عسل میخورم.

اشکال نداره از فردا شروع کن اگر رژیمت رژیم خوبی باشه گرسنت نمیشه منم رڗیم خریدم خیلی خوبه گاه ...

نه من خودم کالری شماری میکنم ... دقیقا راست میگی اگه یه وعده سبک باشه یه وعده پرکالری خیلی خوب میشه همیشه من ناهارم رو سبک میخوردم مثلا تخم مرغ ابپز سیب زمینی ابپز املت کوکو سبزی و... میان وعده اکثرا پفیلا یا کشمش .. شام هم برنج و خورشت و ... روزی هم ۱۲۰۰ تا کالری .  امروز ناهار رو با اینکه خیلی دوست داشتم کم خوردم ولی بعدش وسوسه شدم و خوردم دوباره😭

رژیم نیست در واقع خوراکیای مضر و چاق کننده رو حذف یا خیلی محدود می کنی برنج هم میخوری ولی کم نون ه ...

خب من قند مصنوعی رو کامل حذف کردم فقط هر از گاهی یه خورده کیک میخورم یا بیسکوییت ...

برنج رو که نه میشه حذف کرد نه میشه کم کرد اخه من چاقم خانواده ام باید بخورن دیگه ولی خودم برنج رو ۷ قاشق میخورم...

نون لواش نصف میخورم صبحانه اگه یه وعده مون خم نونی باشه بازم نصف

من روزی ۷۰۰تا کالری میخورم باور کن سیر میشم.مثلل ناهار ۵قاشق برنج با یه روم کوچیک مرغ خوردم ،الانم ی ...

عزیزم تحت نظر دکتر رژیم میگیری؟؟ اخه من شنیدم زیر ۱۰۰۰ تا کالری اسیب میزنه ...

فعالیتت چقدره ؟؟ 

منم موقعی که درس نمیخوندم راحت بودم چون با ۱۲۰۰ تا سیر میشدم وای الان درس میخونم ضعف میرم 😕💔

آره از مشاور طب سنتی رژیم گرفتم .اما الان فقط سالم خوری وکم خوری دارم

موفق باشی ... منم وزن تو ام ... میشه درخواست دوستیمو قبول کنی اگه مشکلی نیست؟ من چون اراده ام کم شده با هم چالش بذاریم مثلا هر دو هفته یه بار وزنمون رو بگیم ... منم برسم به ۶۰ دیگه به وزن ایده آلم رسیدم و خیالم راحت میشه

موفق باشی ... منم وزن تو ام ... میشه درخواست دوستیمو قبول کنی اگه مشکلی نیست؟ من چون اراده ام کم شده ...

باشه عزیزم مشکلی نیست حتما.ققط من هر ۲۰روز یه بار وزن گیری میکنم بهت نتیجه رو میگم ،با قدرت ادامه بده ببینیم کدوممون بیشتر وزن کم میکنیم😁

باشه عزیزم مشکلی نیست حتما.ققط من هر ۲۰روز یه بار وزن گیری میکنم بهت نتیجه رو میگم ،با قدرت ادامه بد ...

باشه من دیروز برای اینکه پرخوری پری روزم جبران بشه ۶۰۰ تا کالری مصرف کردم😎 امروزم تا اینجا خوب اومدم از اینجا به بعد ببینیم چی میشه ... در خواست دوستی دادم بهتون ۲۰ مهر خودمو وزن میکنم تا نتیجه رو ببینم ...

البته شما هم بنظرم با کسایی که اطلاع دارن مشورت کن چون زیر هزار تا کالری اسیب میزنه من دیروز چشمام گود افتاد و سردرد شدیدی داشتم ‌... یه فرمول هست باید طبق اون کالری مصرف کنین من تو تاپیک بامداد خمار خوندم ... البته باز خودتون هر چه صلاح میدونین🌱