2777
2789
عنوان

شما آیا حاضرید نوزادی روبه فرزندی قبول کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 56 پست
انشالله شما هم هرچی زودتربارداربشین مشکلتون چی عزیزم خیلی وقت اقدامی💓

من یک سال نیمه تنبلی شدیددارم خیلی ناامید شدم من فکر نمیکنم ک بتونن باردار بشم بچه های بقیه میبینم حتی پوشاک بچه تو مغازه میبینم دلم میگیره میگم کاش منم بچه داشتم. و براش میخریدم کاش منم یک روزی بچه دار بشم برای من مهمم نیست بچه خودم باش یا یکی دیگ ولی شرایط پروشگاه سخته  تورو خدا برای من دعا کن 

خانما دعا کنید من باردار بشم و همسرم با من خوش اخلاق بشه آمین ان شا الله همتون به مراد دلتون برسید 
من یک سال نیمه تنبلی شدیددارم خیلی ناامید شدم من فکر نمیکنم ک بتونن باردار بشم بچه های بقیه میبینم ح ...

انشاءالله به زودی دامن شماهم سبز میشه🌹

توی شهر ما یک خانمی هست هرکی تاحالا دیدم برای مشکل ناباروری رفته پیشش بارداره شده یکی از کارهایی که انجام میدن ناف جا انداختن هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یک سال نیمه تنبلی شدیددارم خیلی ناامید شدم من فکر نمیکنم ک بتونن باردار بشم بچه های بقیه میبینم ح ...

تنبلی ک خوب میشی اصلا نگران نباش  من کسی رومیشناسم بعد۱۱سال باردارشد انشالله میشی ناامیدنباش🥰

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
تنبلی ک خوب میشی اصلا نگران نباش  من کسی رومیشناسم بعد۱۱سال باردارشد انشالله میشی ناامیدنباش🥰

من انققق صبرندارم خیلی افسرده شدم انگار بیمار شدم  

خانما دعا کنید من باردار بشم و همسرم با من خوش اخلاق بشه آمین ان شا الله همتون به مراد دلتون برسید 
عزیزم شما برو یکم مطالعه کن متوجه میشی کی همچین حرفیو زده اصلا یکی از نشانه های دشمنان اهلبیت حرام ز ...

من نیازی به هیچ مطالعه ای ندارم من هیچو قبول ندارم اون بچه معصوم چ گناهی کرده اون ک نمیدونسته حلال حرام چرا انق بهشون ظلم میشه 

یعنی بچه های پرورشگاه هم حرام زاده هستن چرا تایه نفرتو شرایط بدی قرارمیگیره همه بهش انگ میزنن بهتره تا تو شرایط کسی قرار نگرفتیم کسی روقضاوت نکنیم شاید ماهم یه روزی این مشکل برامون پیش بیاد

کار به این بچه ندارم

ولی بچه ای که حلال زاده نباش ه یه سری مسائل داره

منم همیشه میگفتم بچه هیچ گناهی نداره

تا این که داداشم رفت از بهزیستی زن گرفت که مامان باباش معلوم نبود ما هم خیلی مخالفت نکردیم

اگه بدونی چه رفتارا و کارای عجیب غریبی می کرد هم داداشم هم ما به خاطر این که کسی جز ما نداشت خیلی رعایتش می کردیم بی احترامی می کرد هر کاری می کرد کوتاه می اومدیم

چه بلاهایی که سر خونه زندگیش و بچه هاش نمی آورد

آخرشم سه تا بچه گذاشت رفت سراغشون هم نمیاد

کار به این بچه ندارم ولی بچه ای که حلال زاده نباش ه یه سری مسائل داره منم همیشه میگفتم بچه هیچ گنا ...

خب اون تو پرورشگاه  بزرگ شدمحبت ندید کسی نبود خوب وبد یادش بده واسه همین رفتارش نرمال نبود

من نیازی به هیچ مطالعه ای ندارم من هیچو قبول ندارم اون بچه معصوم چ گناهی کرده اون ک نمیدونسته حلال ح ...

گناهی نداره ولی خیلی تاثیر داره

منم قبلا همین نظر رو داشتم پایین تر نظرم رو گفتم