2777
2789
عنوان

شما آیا حاضرید نوزادی روبه فرزندی قبول کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 56 پست
معلومه که حلال زادست خانواده اش وضعیت مالی مناسبی ندارن ونمیتونن نگهداری کنن 

تورو خدا به من من خیلی به بچه نیاز دارم و همسرم هم هیچ مشکلی نداره با این موضوع و خیلی اطرافنون گشتیم 

خانما دعا کنید من باردار بشم و همسرم با من خوش اخلاق بشه آمین ان شا الله همتون به مراد دلتون برسید 
برای افراد مجرد می دن؟ینی نیاز نیست حتما کتاهل باشی؟

میدن دو سال به بالا

شرابط داره

چند سال میدن 

ولی بچه فقط مادر داره دیگه

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای افراد مجرد می دن؟ینی نیاز نیست حتما کتاهل باشی؟

اره بالای سی 

شاغل باشی 

یسری مشکلاتو سختگیریا هستش بازم اماخب 

"خدا "‍حواسش به ‌‍قلبت ‍هست...                                        کاربر97                 
فکر میکنی این رو بچه بیچاره تاثیر داره؟بمیرم براشون دوتا اشقال دیگه یه قلطی کردن این بچه ها بهشون دی ...

قطعا تاثیر داره بچه ای که حرام زاده باشه محبت اهل بیت در دلش جایی نداره متاسفانه💔

الهی بهترینها براش اتفاق بیفته ❤️دختریا پسر شرایطشوندارم وگرنه خیلی دوست دارم 

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
بگید تو خونه زایمان کرده شناسنامه میدن هنوز بدنیا نیومده توبیمارستان تحویل شما داده میشه

من تو خصوصی پیام دادم و شمارمو هم ارسال کردم برای شما لطفا بچه به من بدید 

خانما دعا کنید من باردار بشم و همسرم با من خوش اخلاق بشه آمین ان شا الله همتون به مراد دلتون برسید 

همین یه کار تو سایت مونده بود

دختر بچه یی که گم شد تو دنیایی آدم بزرگا🎈        چرا تا نوبت جوانی ما شد همه چی در سطح جهانی به فنا رفت🎃               ولی تهش نه سرانجام کار خوب شد؛نه مارستگار شدیم🥀         تو خوشگلو پولدار باش؛من بهت قول میدم طرفت تو رو واسه خودت بخواد👑کاربری دست دو نفر نیست اگه یه جا یه چیز گفتم جای دیگه یه چیز برای رد گم کنیه🤪🤪

شماکه از زندگی دیگران خب ندارید که بخواین توهین کنید منم اینجا گفتم شاید کسی واقعا شرایط بچه دارشدن ندارن خب از پرورشگاه بگیرن به همین راحتی نمیدن که من میشناسم ومعرفی میکنم ازخصوصی پیام بدین ج میدم

اسی پدرمادرش قشنگ فکراشون کردن ن ک بدن  ب  ی خانواده بعدچندسال بخوان بگیرن بچه داغون میشه ازلحاظ روحی واون خانواده پس بهشون بگو حتما حتما فکراشون بکنن طفلی مادرش وای ازدلشون

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
قطعا تاثیر داره بچه ای که حرام زاده باشه محبت اهل بیت در دلش جایی نداره متاسفانه💔

شما خجالت نمیکشید با این حرفت بچه چه گناهی کرده کی همچین حرفیو زده اونایی ک کافر بودن و مسلمان شدن اونا هم حلال زاده نبودن چون نکاح عقد نکردن پس چطور انق توی دلشون محبت اهل بیت بوده ک مسلمان شدند لطفا ازین حرفا نزنید درمورد یک طفل بی گناه

شما خجالت نمیکشید با این حرفت بچه چه گناهی کرده کی همچین حرفیو زده اونایی ک کافر بودن و مسلمان شدن ا ...

انشالله شما هم هرچی زودتربارداربشین مشکلتون چی عزیزم خیلی وقت اقدامی💓

فکر میکنی این رو بچه بیچاره تاثیر داره؟بمیرم براشون دوتا اشقال دیگه یه قلطی کردن این بچه ها بهشون دی ...

غ.

این خانم خوشگل کیه که داره این امضارو میخونه؟  (در آستانه ی یک فروپاشی. خب خب خب اولا پروفایلم هیو جکمن بازیگر مورد علاقمه،دوما سلام،سوما کاربری دوممه

برو بابا ی چیزایی میگید واسه خدااام قفله

این خانم خوشگل کیه که داره این امضارو میخونه؟  (در آستانه ی یک فروپاشی. خب خب خب اولا پروفایلم هیو جکمن بازیگر مورد علاقمه،دوما سلام،سوما کاربری دوممه
شما خجالت نمیکشید با این حرفت بچه چه گناهی کرده کی همچین حرفیو زده اونایی ک کافر بودن و مسلمان شدن ا ...

عزیزم شما برو یکم مطالعه کن متوجه میشی کی همچین حرفیو زده اصلا یکی از نشانه های دشمنان اهلبیت حرام زاده بودن هست اون افرادی که مسلمان هم شدن قطعا نطفشون سالم بوده وزنا نبوده

قرآن کریم و روایات معصومین (ع)، فرزندانى را که از طریق نامشروع متولد شده‏اند از بعضى مزایاى اجتماعى محروم ساخته اند بدون این که حیات و کرامت و تعلیم و تربیت آنان را حذف کنند؛ مثلاٌ چنین اشخاصی نمی توانند مرجع تقلید، امام جماعت باشند و همچنین پدر و مادر (ظاهری) زناکار از آنها ارث نبرده و این فرزند هم از آنان ارث نمی برد.