2777
2789
عنوان

قبولی دانشگاه

191 بازدید | 18 پست

ببخشید منظور از بالا رفتن ظرفیت چیه؟

رتبم ۱۹۰۰ منطقه ۳ بعد قبولی های سال پیشو نگاه میکردم یه نفر مثلا با ۱۸۵۵ اون دانشگاه و رشته ای که میخوام رو در اومده،یعنی امسال به خاطر  افزایش ظرفیت میتونم امید داشته باشم؟

ابر بارنده به دریا میگفت گر نبارم تو کجا دریایی       در دلش خنده کنان دریا گفت:ابر بارنده تو هم از مایی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدداشته باش و تلاش کن

آخه دیگه تلاش من فایده ای نداره که

ابر بارنده به دریا میگفت گر نبارم تو کجا دریایی       در دلش خنده کنان دریا گفت:ابر بارنده تو هم از مایی

یعنی الان با کسب این رتبه هنوز نمیدونی یا میخوای پز زیرپوستی بدی ببخشیدا ادم الکی که رتبه برتر نمیشه زیر و بمشو در میاره 

من خودمو ادم قوی میدونم چون...‌‌‌‌...‌بقیشو تو بگو ..‌‌‌.......دیدی قوی هستی 😊😊😊 پس تحت هرشرایطی ادامه بده فقط ادامه ......‌
یعنی الان با کسب این رتبه هنوز نمیدونی یا میخوای پز زیرپوستی بدی ببخشیدا ادم الکی که رتبه برتر نمیشه ...

یاا خداااا

به خدا خیلی نامردین آخه چه پزی انگار شما مثلا دختر خالمی😐

کمک نمیکنین حداقل تهمت نزنین

آره گلم می تونی بهش برسی 

خدا کنه

من فقط اون دانشگاه رو میخوام خیلی استرس دارم نشه

انسانی

منم انسانی ام حقوق خوندم علاقه نداشتم شاغل نشدم و گوشه خونه فقط با علاقه جلو برو 

روش درس خوندنت چطور بود ؟ کلاسی جایی میرفتی درصدات چند بود؟ معدل کتبی چند بودی  

شاید من امسال دوباره شرکت کنم میشه راهنمایی کنی

منم انسانی ام حقوق خوندم علاقه نداشتم شاغل نشدم و گوشه خونه فقط با علاقه جلو برو  روش درس خوند ...

والا آدم نمیتونه حرف بزنه الان یکی از دوستان گفت پز زیر پوستی میدی😳

دیگه نمیدونه من شب و روز ندارم

عزیزم من پایم خوب بود خداروشکر،ولی متاسفانه خیییلی کم خوندم،

معدلم ۱۸ به بالا

نه گلم کلاس نرفتم ولی آزمونای قلمچی شرکت میکردم از سال یازدهم

کتاب تست مشاوران و مهروماه خیلی سبز کدوم بهتره ؟

خیلی سبز