2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یبار با کسی رل زدم کبابی داشت از اون رستوران های معروف ..

که پرسش 500 بود   

همش رایگان اونجا پلاس بودم

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)
چرا ادامه ندادی  پس

مدرسه ها شروع شد مهرماه کات کردم بعد تموم شدن ام اس ندادم

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)
مسیر ستارخان بنظرم بهترین جا برا کبابیاس البته که هیج جا نشاط نمیشه ماشالله روزی نیس بریم قیامت نب ...

کبابی  زدن     دنگ و فنگ زیاد داره    و  کسایک  حرفه این  و کاربلد  معلوم  مشتری زیاد میگیرن

کبابی  زدن     دنگ و فنگ زیاد داره    و  کسای ...

و کیفیت خوب میدن دست مشتری اولویته بنظرم

الان همین کنار نشاط ببین چقدر دونر هس ولی مردم زیاد نشاط میرن چون میبینن همیشه کبابش تازه اس مایه بار از یه مغازه دیگه گرفتیم دوس نداشتیم مشتری ثابت نشاطیم الان هر بارم میریم میشینیم درامدشو حساب میکنیم😅😑

کامنت منو هرجا دیدی لایک کن حال کنم با تشکرات فراوون   
و کیفیت خوب میدن دست مشتری اولویته بنظرم الان همین کنار نشاط ببین چقدر دونر هس ولی مردم زیاد نشاط م ...

خدا بیشترش کنه  بله  کیفیت مهم   اون گوشتی که  میارن    خیلی مهم تازه باشه      وقتی مشتری ببینه کبابی    گوشت تازه میزنه  داخل  کبابش  جلو چشمش ذبیشترم    جذب میشه