2777
2789
عنوان

زمین شناسی و تغییرات کنکور

191 بازدید | 10 پست

اگر تصویب بشه کنکور به شکل قبل از 1402 برگزار میشه یعنی باز هم زیرگروه ها هستن و کسایی که دندون و پزشکی و.. می‌خوان لازم نیست زمین شناسی رو بخونن؟ 

مدتی است یادمان رفته پسری مانده از تبار علی(ع)💚  روزی تو خواهی آمد از کوچه های باران🌧️     تا از دلم بشویی غم های روزگاران❤️  “سنصلی فی القدس ان‌شاءالله„🇵🇸🤍   ایشالا روز واقعه بهونه گیر نشیم ایشالا جا نمونیم از سپاه کربلا.... 

عزیزم زمین شناسی اصا جای چونه نداره ی شب خوندمش ۴۰ زدم😔😂 ولی اگه اونطوری بود اره نخون ولی بنظر من بخونش ک رتبه زیر گروه ۲ بهتر بشه بتونی داروسازی رو بهتر بیاری اگه رتبت لب مرز بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم زمین شناسی اصا جای چونه نداره ی شب خوندمش ۴۰ زدم😔😂 ولی اگه اونطوری بود اره نخون ولی بنظر من ...

مرسی عزیزم البته خب من سال دیگه کنکوری ام تا ببینیم تا اون موقع چیکار میکنن باز🥲😂

مدتی است یادمان رفته پسری مانده از تبار علی(ع)💚  روزی تو خواهی آمد از کوچه های باران🌧️     تا از دلم بشویی غم های روزگاران❤️  “سنصلی فی القدس ان‌شاءالله„🇵🇸🤍   ایشالا روز واقعه بهونه گیر نشیم ایشالا جا نمونیم از سپاه کربلا.... 

راستی شما عمومی دارین نه اگه مث قبل باشه نخون وقتتو میگیره

اره اگر مثل قبل باشه دیگه عمومی ها هم هستن وقت گیر میشه🥲

مرسی عزیزم البته خب من سال دیگه کنکوری ام تا ببینیم تا اون موقع چیکار میکنن باز🥲😂

بنظرت برمیگردا ؟ اینقد استرس دارم بنظرت جمع میشه؟ 

تازه ۳ ماه تابستون خوندم ولی امروز اصلا نخوندم

بنظرت برمیگردا ؟ اینقد استرس دارم بنظرت جمع میشه؟  تازه ۳ ماه تابستون خوندم ولی امروز اصلا نخو ...

شما کنکوری هستین؟ ایشالا موفق باشید🥲✨والا نمیدونم هر روز یه چیز میگن اما شما که تابستون رو هم خوندی نگران نباش بنظرم هر چی بشه خب همه مثل همن هیچکسی آمادگی عمومی ها رو نداره بنظرم😶‍🌫️

بله ، دقیقا، بنظر من برمیگرده ، امروز کلا نخوندم استرس دارم 

بنظر من که شما که تابستون رو خوندین خیلی از بقیه جلویین یکم استراحت اوکیه آدم خسته میشه خبب