ببینید تو شهر ما خیلیا ویلاهاشونو اجاره میدن خونه خودم ویلایی هستش خودم توش زندگی میکنم اگه شما بودید به مسافرا اجاره میدادید برید خونه مامانتون وقتایی که مسافر دارید به نظرتون کثیف میکنن یا فرش و وسیله هام خراب میشن خیلی تو این شرایط درآمدش برام مهمه میخوام کمکی باشه برای زندگیمون اگه اینکار و کنم چون هم خونم قشنگه هم وسایلام خوبه به نظرم مسافرا خوششون بیاد ولی نمیدونم با شروع مدرسه هم باز مسافر میاد زیاد یا نه
وصیت من به شما: همیشه قبل از سوال پرسیدن از کسی اول به خودتون بگین به من چه😑 تا بعدش بهتون نگن بتوچه! 🤨 اگر بعضی ها این وقت و انرژی که برای دخالت تو زندگی دیگران صرف میکنن و برای علایق و تفریح و زندگی خودشون بزارن بخدا همه خوشبختن.خواهش میکنم برای اینکه کسب و کارم اینبار رونق بگیره و دیگه ضـرر مالــی نکنم یه صلوات بفرست😥
تا کثیف کردن سرویس بهداشتی و دراوردن شلنگ دستشویی از جاش...
زخمی کردن درو دیوار و کابینت ها........
کارهای نجس بازی هم که بــماند.
همه اینارو دیدم که میگم
وصیت من به شما: همیشه قبل از سوال پرسیدن از کسی اول به خودتون بگین به من چه😑 تا بعدش بهتون نگن بتوچه! 🤨 اگر بعضی ها این وقت و انرژی که برای دخالت تو زندگی دیگران صرف میکنن و برای علایق و تفریح و زندگی خودشون بزارن بخدا همه خوشبختن.خواهش میکنم برای اینکه کسب و کارم اینبار رونق بگیره و دیگه ضـرر مالــی نکنم یه صلوات بفرست😥