2777
2789
عنوان

شما بودید این کارو میکردی.

115 بازدید | 11 پست

ببینید تو شهر ما خیلیا ویلاهاشونو اجاره میدن خونه خودم ویلایی هستش خودم توش زندگی میکنم اگه شما بودید به مسافرا اجاره می‌دادید برید خونه مامانتون وقتایی که مسافر دارید به نظرتون کثیف میکنن یا فرش و وسیله هام خراب میشن خیلی تو این شرایط  درآمدش برام مهمه  می‌خوام کمکی باشه برای زندگیمون اگه اینکار و کنم چون هم خونم قشنگه هم وسایلام خوبه به نظرم مسافرا خوششون بیاد ولی  نمی‌دونم با شروع مدرسه هم باز مسافر میاد زیاد یا نه 

عزیزم کاملا به شرایط خودتون بستگی داره ‌. من اینکار رو نمیکنم چون دوست ندارم هرکسی .. اون هم افراد ناشناس بیان منزلم .. از وسایلم استفاده کنند .. 

اما اگر نیاز مالی داری حرفی نمی‌مونه .. شرایط می‌تونه تصمیمات آدمی رو عوض کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شمال بودیم از این کسایی که کنار جاده هستن و خونه و ویلا و سوئیت دارن ما رو برد یه خونه ویلایی که مال تازه عروس بود من گفتم نه 

از بس وسایلش رو مدلجهازی  بود آدم می‌ترسید دست بزنه یا بچه آدم راه بره تو اون ویلا

کلا دیگه قید وسایلت و بزن

وصیت من به شما:  همیشه قبل از سوال پرسیدن از کسی اول به خودتون بگین به من چه😑 تا بعدش بهتون نگن بتوچه! 🤨  اگر بعضی ها این وقت و انرژی که برای دخالت تو زندگی دیگران صرف میکنن و برای  علایق و تفریح و زندگی خودشون بزارن بخدا همه خوشبختن.        خواهش میکنم برای اینکه کسب و کارم اینبار رونق بگیره و دیگه ضـرر مالــی نکنم یه صلوات بفرست😥
 مثلا بیشتر چه وسایلی امکان داغون شدنش هست

از ملحفه و تخت خواب و میزآرایش بگـــیـــــر

تا کثیف کردن سرویس بهداشتی و دراوردن شلنگ دستشویی از جاش... 

زخمی کردن درو دیوار و کابینت ها........ 

کارهای نجس بازی هم که بــماند. 

همه اینارو دیدم که میگم

وصیت من به شما:  همیشه قبل از سوال پرسیدن از کسی اول به خودتون بگین به من چه😑 تا بعدش بهتون نگن بتوچه! 🤨  اگر بعضی ها این وقت و انرژی که برای دخالت تو زندگی دیگران صرف میکنن و برای  علایق و تفریح و زندگی خودشون بزارن بخدا همه خوشبختن.        خواهش میکنم برای اینکه کسب و کارم اینبار رونق بگیره و دیگه ضـرر مالــی نکنم یه صلوات بفرست😥