2777
2789
عنوان

عکسایی که برا پیجم گرفتم چطوره؟📸💞 کدوماش بهتره+عكسسسس

| مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 58 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ خوشگلن اسی چند میفروشی صورتیارو

مرسی عزیزم 

تراول ماگ صورتیه حجمش500ml هست و قابلیت حفظ دمای گرم حدود 4ساعت و دمایی و تا 6ساعت 

و اینکه استیل دوجداره 304 کار شده داخلش

قیمتش هم قابلتون هم نداره 250 هستش که  میتونید برید مقایسه کنید قیمتا و چون تو پیجای دیگه خیلی گرونتر میدن من تا 350 یا 400هم دیدم

ارسال هم از بندرگناوه هستش عزیزم 

بازم سوالی داشتی بگو💗😘

آموزش مجازی نقاشی 💚ایدی تلگرام 👇🏻naghashi1400 سفارش ((طراحی چهره)) قبول میشه👩‍🎨😙
مرسی عزیزم  تراول ماگ صورتیه حجمش500ml هست و قابلیت حفظ دمای گرم حدود 4ساعت و دمایی و تا 6ساعت ...

ممنونم ازت هزینه ارسال چقدر میشه؟

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

گوشیت چیه خیلی تمیز گرفتی برنامه عکاسی خاصی داری؟

گوشیم  سامسونگه

A52s

ببین مهم ترین نکتش اینه که نور فضا خوب باشه

اگه نور خوب باشه دوربین هم تمیز باشه عکسا عالی میشه

من بعد از ظهرا  حدود ساعت3/30 تا 4/30 ک عکس میگیرم خیلی بهتر میشن

چون نور خوبه نه شدیده خیلی نه  کن 

آموزش مجازی نقاشی 💚ایدی تلگرام 👇🏻naghashi1400 سفارش ((طراحی چهره)) قبول میشه👩‍🎨😙
ممنونم ازت هزینه ارسال چقدر میشه؟

خواهش میکنم عزیزم 

هزینه ارسال هم 30 هستش💗😘

قیمت اینم بگو

عزیزم کدوم رو میگی. ؟ چون  روی عکسا چیزی ننوشتم معلوم نیست کدوم رو ریپلای کردی

اره ازون توپ توپیا خوشم نیومد زیرش گزاشتی 

آره بنظر خودمم شلوغش کرده 

دیگه ساده تر عکس میگیرم

اینا چطوره