2777
2789

اسفندیار و اذر کی هستن؟هدفشون از نزدیک شدن به فرهاد چی بود؟ادمای کین؟

اونجوری نگا نکن ها...کاربر جدید نیستم...😊😊....خب حالا اول یه صلوات برام بفرستید 🙏🙏🙏بعد یه قری به کمر بدید حالتون جا بیاد💃💃💃افرین حالا صاف سرجاتون بشینید😎😎😎

اذر همون خانم شاعره ست؟ ازش خوشم نمیومد 

فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره همونه

اونجوری نگا نکن ها...کاربر جدید نیستم...😊😊....خب حالا اول یه صلوات برام بفرستید 🙏🙏🙏بعد یه قری به کمر بدید حالتون جا بیاد💃💃💃افرین حالا صاف سرجاتون بشینید😎😎😎

کامل دیدم اما الان اسماشونو اولین باره میشنوم اصلا برام مهم نبودن اینا چ بادقت میبینی رد کن بره این قسمتارو😂

میشه واسه حاجت دلم ی صلوات بفرستی خیلی دلم شکسته ممنون میشم عزیزم 
چون فرهاد شوهر آذر رو کشته واسه انتقام نزدیک میشن ولی آذر واقعا عاشق فرهاد میشه

پس اسفندیار منظورش با کی بود هی میگفت میخون یهت نزدیک بشن ما مواظبتیم

اذر شوهرش همونی بود که فرهاد تو اون شلوغی روزنامه از پنجره انداخت پایین اومده بود انتقام بگیره مثلا اما عاشق فرهاد شد همچینم شوهرش ادم درستی نبود

چون فرهاد شوهر آذر رو کشته واسه انتقام نزدیک میشن ولی آذر واقعا عاشق فرهاد میشه

برا امضات صلوات فرستادم

اسفندیار کدوم بود از دوستای فرهاد بود؟

نه همون سیبیل گنده که تو ماشین با فرهاد قرار میزاشت،اذر هم از طرف خودش بود

نه همون سیبیل گنده که تو ماشین با فرهاد قرار میزاشت،اذر هم از طرف خودش بود

اهان اونم نقشه است که مثلا حواسمون بهت هست ولی در واقع کلکه که فرهاد به آذر اعتماد کنه 

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤