2777
2789
عنوان

سن استخوانی پسر ۷سالم خیلی کمه

528 بازدید | 23 پست

دوستان با توجه به عکسی که از مچ دست چم انداختم سن استخوانی پسرم مطابق با ۲سال و ده ماه عنوان شده

این یعنی چی؟؟؟ خیلی اوضا بده؟؟

دلبند نازنیم به یمن وجود پر برکتت روزی هزار بار شکر خدا میکنم..و بوسه میزنم به دستای نازت که بوی بهشت میده

لطفا اگر اینجا کسی هست که بتونه کمک کنه ممنون میشم

نکبت بعدیش هفته دیگه س.تا هفته بعد ببرم دکتر من از شدت نگرانی دق میکنم

دلبند نازنیم به یمن وجود پر برکتت روزی هزار بار شکر خدا میکنم..و بوسه میزنم به دستای نازت که بوی بهشت میده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی تجربه مشابه با این همه فاصله بین رشد استخوانی و رشد تقویمی داره؟؟

رشد قدیش خوبه؟

نه

رشد قدیش خیلی کند هستش با توجه به اینکه ویتامیت دی و کلسیم و ارژنین دوره ای میدم

قد کوتاه هست

قدش چنده لاغره کلن رو نمودار بوده رشدش؟؟؟

رشد قدی کم و کند هست..شاید سالی ۳سانت با زور اضاف کنه 

فکر کنم اگر سن استخوانیش بالا بود نگران کننده بود چون کم کم دچار بلوغ زود رس و کوتاهی قد میشد،

خوب الان خیلی کمه با توجه به سنش، خطر بلوغ دیر رس هست

اسی این که میگی قدشم کوتاهه مال همینه، پسر خاله خودمم همینطور بود دیرتر از بقیه همسن و سالاش به بلوغ رسید قدشم متوسط قد پدر مادرشه زیاد بلند نشد

شما و همسرت قد بلند ین؟ 

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤