2777
2789
عنوان

تک فرزندی

299 بازدید | 33 پست

کسی اینجا تک فرزند هست؟

پدر و مادرتون انشاا... در قید حیاتن؟

احساس تنهایی نمیکنید؟

یه پسر سه ساله دارم. همسرم میگه همین یکی بسه ولی وقتی به روابط خودم و خواهر و برادرام نگاه میکنم که چقد پشت همیم و برای رفع مشکل هم تلاش میکنیم دلم به حال پسرم میسوزه. خیلی از تنهایی پسرم بعد مرگم میترسم نمیدونم نگرانی های مادرانه است یا واقعا وحشتناکه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا منم مثل شمام یه دختر هفت ساله دارم شوهرم میگه نمیخوایم دیگه ولی بگردم دخترم گناه داره همیشه میگه مامان دوستام خواهر دارن منم میخوام دعاکنین شوهرم راضی بشه

خدایا خودت شاهدی خودت میبینی اشک هایی که میریزم. خودت تقاص دل شکسته من راازش بگیر. بسه امتحان خسته ام دیگه خدایا بسه.... 

نمیدونم  از نطر بعضی ها خوبه شاید ذاتی هست که بعضی دوست دارن

من بزرگترین حسرت زندگیم نداشتن خواهر برادره حس میکنم مادر پدرم رو از دست بدم هیچ پشتیبانی ندارم

سالهاست ازدواج کردم و خودم دوتا دارم

شما به بعد مرگت فکر نکن فقط. 

به الان بچه ات فکر کن. 

بچه با بازی کنار خواهر و برادرش،  رشد میکنه.  احساس مسئولیت یاد میگیره.  دفاع کردن یاد میگیره.  مهربانی و گذشت یاد میگیره. 

اگه میخواهید ظلم کنید در حق فرزند،  تک فرزندش کنید. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

سه تا دارم و از اینکه باهم دارن بزرگ مییشن و لذت میبرن ،منم لذت میبرم.

دوستم یدونه داره،دائم بچش سرش تو تبلت و گوشیه،همبازی نداره طفلی،بهترین لباسها و خرجها رو هم میکنه واسش،ولی بچش میاد خونه ما از ته دلش شاد میشه وقتی با بچه های من بازی میکنه

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
منم دخترم ۳سالو ۹ ماهشه شوهرم همینو میگه ولی من وایسادم سه چهار سال دیگه یکی بیارم

اگر دومی رو میخوای نگذار اختلاف سنی بیشتر ۵سال بشه 

نخواستن بحث جداست

اما دوتا با فاصله زیاد چیزی که اطرافم دیدم .....نمیپسندم

نترس،بنظرم یدونه بچه بسه کل حواستو محبتتون واسش بزار،و مطمعن باش بعضی وقتا رفیق از صدتا خانواده مهم ...

آره ولی رفیق حتی بهترینش هیچوقت جای خانواده رو نمیگیره. وقتی به گذشته نگاه میکنم این خواهرم بود که تو همه مشکلات باهام بود. سر زایمانم پا به پای من گریه میکرد. یا استراحت مطلق بودم میومد ازم پرستاری میکرد

واسه همین از تنهایی پسرم خیلی میترسم بعد من غمخوار نداشته باشه