یه پسر سه ساله دارم. همسرم میگه همین یکی بسه ولی وقتی به روابط خودم و خواهر و برادرام نگاه میکنم که چقد پشت همیم و برای رفع مشکل هم تلاش میکنیم دلم به حال پسرم میسوزه. خیلی از تنهایی پسرم بعد مرگم میترسم نمیدونم نگرانی های مادرانه است یا واقعا وحشتناکه
بچه با بازی کنار خواهر و برادرش، رشد میکنه. احساس مسئولیت یاد میگیره. دفاع کردن یاد میگیره. مهربانی و گذشت یاد میگیره.
اگه میخواهید ظلم کنید در حق فرزند، تک فرزندش کنید.
اصلیترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانهداری است منتها مهم این است که خانهداری به معنای خانهنشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانهداری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفهای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانهداری این نیست. خانهداری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهدهی شما برمیآید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانهداری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401
سه تا دارم و از اینکه باهم دارن بزرگ مییشن و لذت میبرن ،منم لذت میبرم.
دوستم یدونه داره،دائم بچش سرش تو تبلت و گوشیه،همبازی نداره طفلی،بهترین لباسها و خرجها رو هم میکنه واسش،ولی بچش میاد خونه ما از ته دلش شاد میشه وقتی با بچه های من بازی میکنه
من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
نترس،بنظرم یدونه بچه بسه کل حواستو محبتتون واسش بزار،و مطمعن باش بعضی وقتا رفیق از صدتا خانواده مهم ...
آره ولی رفیق حتی بهترینش هیچوقت جای خانواده رو نمیگیره. وقتی به گذشته نگاه میکنم این خواهرم بود که تو همه مشکلات باهام بود. سر زایمانم پا به پای من گریه میکرد. یا استراحت مطلق بودم میومد ازم پرستاری میکرد
واسه همین از تنهایی پسرم خیلی میترسم بعد من غمخوار نداشته باشه