2777
2789
عنوان

مامانامیشه بیاین یه لحظه🙏❤️

26 بازدید | 5 پست

مامانای گل کسی بوده وقتی دکترش برا نوع زایمانش معاینه کرده گفته باشه لگنت زیاد خوب نیست برا طبیعی ولی بدم نیست یجورایی گفت میون این دوتاست بعد زایمان طبیعی کرده باشه؟من دکترم اینحوری بهم گفت بعد گفت ولی بچت هم زیاددرشت نیست نمیدونم چیکار کنم 

گفتم خب اگه نمیتونم طبیعی زایمان کنم سز بشم گفت باید درد طبیعی رو بکشی چون بچه اوله ببینن میتونی زایمان کنی یانه☹️😔🤦‍♀️

میدونم یزدی هستین

دکتر تون کیه؟!

تیکربارداری نیست عروسیمه🥺💍❤                   امضای قبلی دعای شما عزیزان رو برای جورشدن وام ازدواجم و جهیزیه ام بود خداراشکر ۲تاش زود حل شد مرسی خواهرای من ک برام دعا کردین🤍💋 ازتون میخوام اگه میشه بازم درحقم خواهری کنید و دعا کنید همه صاحب خونه‌شن خییلی سخت همش اسباب کشی...حتی‌ماشینم هنوز نداریم میشه ی صلوات بفرستی برام حاجت روا بشم؟! مرسی عشقم🧸❤

خاهر من دکترش گفت لگنت اصلا مناسب زابمان نیست

دکترش عوض کرد ،دکتر دومی گفت لگنت خوبه برا زایمان

خداروشکر زایمانش خوب هم بود .دخترشم ۳کیلو بود تقریبا 

۵صبح بستری شد ،۹صبح زایمان کرد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.