2777
2789
عنوان

ابرسان کامان

2083 بازدید | 38 پست

خانما تازگی ابرسان کامان خربدم دوشبه میزنم اما احساس میکنم جوش های ناگهانی که توی صورتم زده ازاونه

داشتید شماهم ابرسانشو خوبه چطوریه بنظرتون؟؟ 

پنج کیلو کم کردم و به وزن هدف دومم رسیدم✋😂حالا وزن هدف سومم برای رسیدن بهش سه کیلو گذاشتم ☺️امیدوارم ارادم بهم نخوره با توام قوا ادامش بدم😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برند مامان کلا افتضاحه 

واقعا حیف شد پس پولم بنظرت چه ابرسانی خوبه که هم مرطوب کننده باشه هم ابرسان 

اینی که خریدم بنفشه و روش نوشته کلاژن سازی میکنه

پنج کیلو کم کردم و به وزن هدف دومم رسیدم✋😂حالا وزن هدف سومم برای رسیدن بهش سه کیلو گذاشتم ☺️امیدوارم ارادم بهم نخوره با توام قوا ادامش بدم😍

من فقط برای پوست دستم از مرطوب کنندش استفاده میکنم اما در مورد آبرسان هاش برای پوست صورت خیلی تعریفی نیستن طبق نقد هایی که خوندم

دلشکستن هنر نیست؛تا توانی دلی به دست آور🍀💚            
من فقط برای پوست دستم از مرطوب کنندش استفاده میکنم اما در مورد آبرسان هاش برای پوست صورت خیلی تعریفی ...

منم خریدم استفاده کردم حالا توی تاپیکا دیدم بدرد نمیخوره حیف شدپولم

واقعا حیف شد پس پولم بنظرت چه ابرسانی خوبه که هم مرطوب کننده باشه هم ابرسان  اینی که خریدم بنف ...

من با هر چی جوش میزنم ولی ابرسان نوتروژینا خریدم خوب بود آبرسان کیلینک هم خوبه ولی اون گرونه حدود سه تومن اینا ابرسان سیمپل هم خوبه

برای رسیدن ب حاجت دلم ی صلوات مهمونم میکنی 
نزنی ها😐  سریع قطع کن  ابرسان کامان اکثرا باهاش جوش زدن

خب چیکارش کنم دستوپامو باهاش بزنم مشکلی ایجاد نمیکنه؟ 

من با هر چی جوش میزنم ولی ابرسان نوتروژینا خریدم خوب بود آبرسان کیلینک هم خوبه ولی اون گرونه حدود سه ...

اوه نه اون خیلی گرون ابرسان نوتروژینا چنده مگه؟ 

من دارم... مدل کلاژنش از آبرسان مدل ویتامین سی‌ ش بهتره

برای منم مدل کلاژنش