گل_رزسیاه مدیر استارتر عضویت: 1401/11/06 تعداد پست: 350 عنوان ابرسان کامان 2083 بازدید | 38 پست خانما تازگی ابرسان کامان خربدم دوشبه میزنم اما احساس میکنم جوش های ناگهانی که توی صورتم زده ازاونهداشتید شماهم ابرسانشو خوبه چطوریه بنظرتون؟؟ پنج کیلو کم کردم و به وزن هدف دومم رسیدم✋😂حالا وزن هدف سومم برای رسیدن بهش سه کیلو گذاشتم ☺️امیدوارم ارادم بهم نخوره با توام قوا ادامش بدم😍 1402/06/30 | 11:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گل_رزسیاه مدیر استارتر عضویت: 1401/11/06 تعداد پست: 350 برند مامان کلا افتضاحه واقعا حیف شد پس پولم بنظرت چه ابرسانی خوبه که هم مرطوب کننده باشه هم ابرسان اینی که خریدم بنفشه و روش نوشته کلاژن سازی میکنه پنج کیلو کم کردم و به وزن هدف دومم رسیدم✋😂حالا وزن هدف سومم برای رسیدن بهش سه کیلو گذاشتم ☺️امیدوارم ارادم بهم نخوره با توام قوا ادامش بدم😍
purpleoceaaan عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 4805 من فقط برای پوست دستم از مرطوب کنندش استفاده میکنم اما در مورد آبرسان هاش برای پوست صورت خیلی تعریفی نیستن طبق نقد هایی که خوندم •دلشکستن هنر نیست؛تا توانی دلی به دست آور🍀💚
maaaryam7 عضویت: 1399/05/11 تعداد پست: 16508 زیاد میزدم صورتم میسوخت جوشم داشتم حالا نمیدونم ار اونه یا چیز دیگه برای رسیدن ب حاجت دلم ی صلوات مهمونم میکنی
گل_رزسیاه مدیر استارتر عضویت: 1401/11/06 تعداد پست: 350 من فقط برای پوست دستم از مرطوب کنندش استفاده میکنم اما در مورد آبرسان هاش برای پوست صورت خیلی تعریفی ... منم خریدم استفاده کردم حالا توی تاپیکا دیدم بدرد نمیخوره حیف شدپولم پنج کیلو کم کردم و به وزن هدف دومم رسیدم✋😂حالا وزن هدف سومم برای رسیدن بهش سه کیلو گذاشتم ☺️امیدوارم ارادم بهم نخوره با توام قوا ادامش بدم😍
dolinkadel2 عضویت: 1400/07/13 تعداد پست: 8493 برند کامان کلا افتضاحه پس چرا ضدافتاب پیکسل اینقدر ازش تعریف میکنن اونم برا کامانه
maaaryam7 عضویت: 1399/05/11 تعداد پست: 16508 واقعا حیف شد پس پولم بنظرت چه ابرسانی خوبه که هم مرطوب کننده باشه هم ابرسان اینی که خریدم بنف ... من با هر چی جوش میزنم ولی ابرسان نوتروژینا خریدم خوب بود آبرسان کیلینک هم خوبه ولی اون گرونه حدود سه تومن اینا ابرسان سیمپل هم خوبه برای رسیدن ب حاجت دلم ی صلوات مهمونم میکنی
گل_رزسیاه مدیر استارتر عضویت: 1401/11/06 تعداد پست: 350 نزنی ها😐 سریع قطع کن ابرسان کامان اکثرا باهاش جوش زدن خب چیکارش کنم دستوپامو باهاش بزنم مشکلی ایجاد نمیکنه؟ پنج کیلو کم کردم و به وزن هدف دومم رسیدم✋😂حالا وزن هدف سومم برای رسیدن بهش سه کیلو گذاشتم ☺️امیدوارم ارادم بهم نخوره با توام قوا ادامش بدم😍
snowing_sky عضویت: 1400/09/22 تعداد پست: 3368 من دارم... مدل کلاژنش از آبرسان مدل ویتامین سی ش بهتره
گل_رزسیاه مدیر استارتر عضویت: 1401/11/06 تعداد پست: 350 من با هر چی جوش میزنم ولی ابرسان نوتروژینا خریدم خوب بود آبرسان کیلینک هم خوبه ولی اون گرونه حدود سه ... اوه نه اون خیلی گرون ابرسان نوتروژینا چنده مگه؟ پنج کیلو کم کردم و به وزن هدف دومم رسیدم✋😂حالا وزن هدف سومم برای رسیدن بهش سه کیلو گذاشتم ☺️امیدوارم ارادم بهم نخوره با توام قوا ادامش بدم😍
گل_رزسیاه مدیر استارتر عضویت: 1401/11/06 تعداد پست: 350 من دارم... مدل کلاژنش از آبرسان مدل ویتامین سی ش بهتره برای منم مدل کلاژنش پنج کیلو کم کردم و به وزن هدف دومم رسیدم✋😂حالا وزن هدف سومم برای رسیدن بهش سه کیلو گذاشتم ☺️امیدوارم ارادم بهم نخوره با توام قوا ادامش بدم😍
snowing_sky عضویت: 1400/09/22 تعداد پست: 3368 برای منم مدل کلاژنش من هم مرطوب کنندم از این مارکه دو مدلش رو دارم... هم تونر ،هم آبرسان دو مدلش... هم ژل آلووراش