2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب برای اینکه اب خرابش نکنه از اینا یگیر که به دبوار وصلش میکنن ک از زمین فاصله داره. واسه سخت بسته شدن در هم متر بزن جای روشویی رو بعد با همون سایز روشویی بخر
 من باید شاد باشم ،،.،..... به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشن 😊
ساحل جان ببخشید الان سوالت رو دیدم. خونه ما تو دستشویی اصلا جا برا روشویی نداره، کلا روشویی بیرون تعبیه شده. تو اون یکی خونمون از این مدلا گذاشتیم که وصل میشه به دیوار، دیگه مشکل خراب شدنش در اثر شستشو توالت نیست ولی در کل میگم که من راضی هستم

خب خلاصه بخوام بگم کلا روشویی های پی وی سی به نظرم خیلی از ام دی اف بهترن از نظر دوام و ماندگاری ولی اگه میخوای اطلاعات کاملی داشته باشی به نظرم روشویی پی وی سی توضیحاش خیلی کامله و کمکت میکنه بهتر تصمیم بگیری.. امیدوارم به کارت بیاد اگه بازم سوالی داشته بپرس شاید بتونم راهنماییت کنم عزیز

روشویی های کابینتی خیلی کاربردی هستن 

بعد از طرفی خیلی طراحی های خوشگل دارن هرچقدر هم از نظر سایزی بزرگتر میشن زیباتر میشن و بیشتر به چشم میان 

من یه ۸۰ سانتی برای حمام گرفتم یه ۵۰ سانتی برای دستشویی 

از جفتشونم راضی ام به خاطر کابینت هایی که داره تمام وسایلمو داخلش میزارم و سرویسم مرتبه کاملا

به نظر من خیلی بهتر از روشویی های معمولی پایه دار هست اونا که دیگه قدیمی هم شده الان مدلای قشنگی اومده مثل روشویی روکابینتی ، روشویی کابینتی ، حتی یه مدلایی هم هست که ست آینه و کابینت روشویی هم داره که همه این مدلا رو سرام پخش داره که از اینجا   میتونید ببینید .