2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابا بی خیال ابتدایی سخته  اون از بچه ها اون از تعطیلات که نداره اون از مادر بچه ها اون از ...

بابا خسته شدم از بس خواسته هامو به خاطر بی پولی سرکوب کردم. خسته شدم از بس تو خونه زندانی شدم وبا آدما ارتباط اجتماعی ندارم. خسته شدم از بس زندگیم بی حاصلی و هدفی برا زندگیم ندارم

خب سال دیگه دوباره بخون  چیزی نیست که  امسالم میخوان دوباره برگزار کنن دبیری نمیتونی؟

نه یه رشته چرتی  قبول شدم با رتبه سه هزار. اون موقع تربیت معلم نبود. من رشته هایی مثل علوم تربیتی و و حقوق اولویت اولم بود. بعد پایین تو اصلاحیه که گذاشتن واسه اینکه استان خودمون بیافتیم انتخاب رشته ام رو دستکاری کرده بود علوم و تربیتی و حقوق استانمون قبول نشدم اینو قبول شدم. شاید دفعه بعد رشته ما نباشه. دبیری هم کلا نمیخوان