2777
2789

خدا لعنت کنه ی بار ی پیج فیک هکر‌ گولک زد ۱میلیون و صد ازم گرفت بعدم بلاک‌کرد با اینکه پیج شوهرم رو آورده بود بالا ولی مریض روانی بود بهم ندادش 😔حرومش باشه الهی😭😭گول نخورید تو مثل من

Mσσɳ🌝آیدا در زبان ترکی : درون ماه، مثل ماه. آیدا در زبان فارسی : شاد و خوشحال. آیدا در زبان آلمانی : فرشته.🧚🏻‍♀️✨متاهل و متعهد💞💍||رُک هستم|| از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا💎کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست اون فقط یک انسانه با عقیده ی دیگه🙃مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد حتما میزارم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه نرم افزارایی هست که میگن میشه نصب کرد و چک کرد طرفو

اما اگه طرفت زرنگ باشه راههای دسترسی رو می بنده چون ب هر حال ب اون گوشی باید پیامهایی بیاد که اتصال برقرار بشه

اگه شک داری چیزی دیدی غیر مستقیم بهش بگو ببین خودش چی میگه

خیلی اتفاقی امروز صبح قفل گوشیش باز بود و دیدم همکار خانمش تو ایتستا کلی براش پست فرستاده بود و شوهر ...

تاپیک قبل گفتن جلو شوهرتو بگیر بهت برخورد ولی جدی این دختره نباشه یکی دیگه یکی دیگه این همهههه ه‌رزه ریخته که براشون مجرد و متاهل  بودن مرد هییییچ فرقی نداره 

تاپیک قبل گفتن جلو شوهرتو بگیر بهت برخورد ولی جدی این دختره نباشه یکی دیگه یکی دیگه این همهههه ه‌رزه ...

تاپیکهاشونو بخونین همسرشون کلا ادم درستی نیست بجای اینکه مشکلشو با شوهرش حل کنه میخواد بره به زنه پیام بده که بره از زندگیش بیرون

....
تاپیکهاشونو بخونین همسرشون کلا ادم درستی نیست بجای اینکه مشکلشو با شوهرش حل کنه میخواد بره به زنه پی ...

استارتر از تاپیکات معلومه شوهرت خیلی وقته زیر سرش بلند شده 

بجای جاسوسی کردن ی فکر اساسی کن 

حالا اینکه جزییات پیاماشونو بخونی به چه دردت میخوره 

خودتو گول نزن 

خیلی اتفاقی امروز صبح قفل گوشیش باز بود و دیدم همکار خانمش تو ایتستا کلی براش پست فرستاده بود و شوهر ...

شاید نمیدونه همسرت متاهل

داخل بیو زده متاهل ؟

راستی عزیزم قهر کرده بودی .اشتی کردین /همسرت اومد دنبالت؟

تاپیکهاشونو بخونین همسرشون کلا ادم درستی نیست بجای اینکه مشکلشو با شوهرش حل کنه میخواد بره به زنه پی ...

آره الان خوندم تو اون تاپیکه چه دفاعی هم میکرد از مرتیکه خاین که همه سر شوهرم قسم میخورن و اون دختره نباید پیام میداد وگرنه شوهر پیغمبر زاده من اینکاره نیست