2777
2789

من واقعا ترسیدم بچه ها لطفا اگر کسی تجربه‌ ای داره بگه یا راهی درمانی توروخدا یکم دلداریم بدین.من ۳۷ سالمه یه دختر ۳ ساله دارم.بچه دیگه نمیخوام . الان مسأله ام‌اینه که حتی با برداشتن رحم و تخمدان هم باز برمیگرده این کوفتی چبکار کنم 

دختر نازنینم شکوفه ی بهاریم نور زندگیم خوش اومدی به دنیای منو بابا

من ۲۳ سالمه مجردم و چند ساله دارم سر میکنم با این بیماری

خداروشکر ک بچتم داری عزیزم نگران چی هستی؟

پیش یه دکتر خوب برو با دارو کنترل میشه و خدایی نکرده پیشرفت کنه با لاپراسکوپی اوکی میکنن فقط باید تحت درمان و مراقبت باشه هر۶ ماه هر ۳ ماه یا هر ۱ سال بسته به حرف دکترت و تشخیصش و سطح بیماریت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دارم تو حداقل متاهلی بچه هم داری سنتم دوبرابر منه غصه چیو میخوری🥺

عزیزم بگردم الان چیکار می‌کنی دارو مبخوری

من ۲۳ سالمه مجردم و چند ساله دارم سر میکنم با این بیماری خداروشکر ک بچتم داری عزیزم نگران چی هستی؟ ...

عزیز دلم انشالا شما هم بچه دار میشید واقعا چرا باید دختر مجرد درگیر این بیماری بشه.من حالا میگم از بس رحمم دستکاری شد من ۴ تا حاملگی داشتم ۲ تا کورتاژ ۲ تا سزارین ولی خوب فقط به بچه ام موند.فکر میکنم بخاطر اوناس.درداتون چه جوریه من انگار تو بدنم زخمه دست میخوره به شکمم میسوزه تیر می‌کشه وعصبیم میکنه

عزیز دلم انشالا شما هم بچه دار میشید واقعا چرا باید دختر مجرد درگیر این بیماری بشه.من حالا میگم از ب ...

من اوایل پریود ک میشدم دردای خیلییییی بدی داشتم

یکبار سونو دادم گفتن چیزی نیست ولی دردم بیشتر میشد دوماه بعد سونو دادم گفتن کییست داری تا ۱ سال فقط درگیر بودم ک چه نوع کیستیه هرکی یچی میگفت اخرشم متوجه شدم آندومتریوز دارم

و ازون موقع دارو میخورم به طور پیوسته

اخرین بار ک ۳ ماه پیشه دکتر گفت پیشرفت کرده برو بعد ۳ ماه بیا پیشرفت داشت باید عمل شی

از طرفیم ذخیره تخمدانم خیلی پایینه و حتما باید ذخیره کنم

حالا مهر باید برم ببینم چی باید بشه

حقیقتا هم خیلی استرس دارم😔

خدا بچتو حفظ کنه واست همینو خداروشکر کن و نگران نباش

من اوایل پریود ک میشدم دردای خیلییییی بدی داشتم یکبار سونو دادم گفتن چیزی نیست ولی دردم بیشتر میشد ...

عزیزم واقعاً هم حق داری استرس داری منم دارم از استرس میمیرم

منم دارم تو حداقل متاهلی بچه هم داری سنتم دوبرابر منه غصه چیو میخوری🥺

من سالها تو مجردی داشتم خبر نداشتم باردار هم شدم تو سزارین دکتر برش داشت. فکرشو نکن. استرس بدتر میکنه

من سالها تو مجردی داشتم خبر نداشتم باردار هم شدم تو سزارین دکتر برش داشت. فکرشو نکن. استرس بدتر میکن ...

دیگه برنگشت

چرا چند سال بعد برگشت. هنوزم دارم

درداتو‌چیکار میکنی من الان از درد دارم میمیرم اصلا رحمم میسوزه انگار ازتو بازه زخمه 

درداتو‌چیکار میکنی من الان از درد دارم میمیرم اصلا رحمم میسوزه انگار ازتو بازه زخمه 

قبلنا درد داشتم. دکتر قرص جستیران داد از اون موقع دیگه زیاد درد ندارم. یه کمی هم اندازش کوچیکتر شد گفته بود هر موقع درد داشتی مفنامیک اسید بخور. البته جستیران ممکنه یائسه کنه

قبلنا درد داشتم. دکتر قرص جستیران داد از اون موقع دیگه زیاد درد ندارم. یه کمی هم اندازش کوچیکتر شد گ ...

فکر کنم آدم زودتر یائسه بشه بهتره براش چون میگه هر چی پریود نشی بهتره برایه درمانش.حداقلش اینه که فقط یائسه شدی ولی رحم و تخمدانت سر جاشه

فکر کنم آدم زودتر یائسه بشه بهتره براش چون میگه هر چی پریود نشی بهتره برایه درمانش.حداقلش اینه که فق ...

اونم دست خود آدم نیست. من یه سال تموم سعیمو کردم نشد. دکتر گفته بود اگه یائسه بشی کوچیکتر میشه