2789

سلام بچه ها 

کسی بوده درصورت عقیم بودن شوهر یا کلا غیر ممکن بودن بارداری

باردار شده باشه؟؟؟ 

لطفا تجربه خودتون یا اطرافیان تون اگه دیدی بنویسید برام

اگرم با توسل و دعای خاصی این معجزه رخ داده بنویسید لطفأ 

بله دیدم

ولی متاسفانه بچش اوتیسم داره دلم اتیش میگیره میبینمش

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خواهرم، 

من بار اول که خانه خدارو دیدم براش ارزوی بارداری کردم، و مادرمم اب نییسان گرفتن و چله

الان ب سلامتی مادر دوتا دختر پشت هم هست

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍
هعی  چه حکمتی قربون خدا برم ناراحت شدم

واقعا آره... گاهی وقتا نباید اصرار کنی در دعا یا نمیدونم بگی خدایا اگر عافیت و صلاح من هست حاجتمو بده 

شرایط شون چجور بود

کلا غیر ممکن بود؟؟ 

خواهرم،  من بار اول که خانه خدارو دیدم براش ارزوی بارداری کردم، و مادرمم اب نییسان گرفتن و چله ...

ای جانم... خدا حفظشون کنه... شرایط شون خیلی غیر ممکن بود؟؟ 

ای جانم... خدا حفظشون کنه... شرایط شون خیلی غیر ممکن بود؟؟ 

دامادم یه ازدواج ناموفق داشت که به ما گفته بود خانومش باردار نمیشده

و بعدها خواهرم متوجه شد که دامادمم مشکل داشته و جراحی کرده

تمام پزشکای حاذق تهران رفتن، اون موقع که موسسه رویان تازه اومد، بارها و بارها ای وی اف ناموفق،، 

یه معجزه شد و لطف خدا شامل حالشون شد

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍

مادرم کلا عادت ماهیانه نمیشدن از زمان دختر بودنشون دکتر ها هم بهشون گفتن ازدواج نکن کلا چون بچه دار نمیشی ازدواج میکنن و یه روز یه عمه هام بهشون  یه حرفی میزند دلشون می‌شکنه زنگ میزنن به آقای ناصری ایشون گفتن از امام زمان بخواه منم برات دعا میکنم مامانم نماز امام زمان میخونن و باردار میشن به صورت طبیعی 

من دیدم بعد 10 سال باردار ‌‌شدن.بچه دومش تازه به دنیا اومد همین چند وقت پیش. تخمدانش خیلی کوچیک بود.

خدایا شکرت زیاد، نزاشتی غرق شه تو جوب کشتیام، داشت خسته میشد همه اون اشتیاق

آره یکیش خودم که تخمدان راستم رو از دست دادم اون یکی تخمدان هم به شدت ضعیفه ولی بدون دارو و دکتر دو تا بچه دارم یه پسر یه دختر

همکار شوهرم مشکل از مرد بود اسپرم صفر بود کلی درمان کردن تقریبا ۱۸ سال بچه دار نشدن چندین بار ای وی اف کردن تا بلاخره گرفت و دختر دار شدن بعدش زنش تعریف می کرد می گفت چون شوهرم مشکل داشت جلوگیری نکردم بعد چند ماه بطور طبیعی حامله شد و یه پسر آورد 

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است

خانم اصلا پریود نمیشد هرچی دارو مصرف میکرد بی فایده بود بی خیال بچه شدن طبیعی باردار شد اونم دوبار

یکی دیگه هم بود یه زنوشوهر که عاشق هم بودن ۲۲ سال بچه دار نشدن و خانم تو سن بالای ۴۰ باردار شد طبیعی و بعد از زایمان دوباره باردار شد الان یک دختر و یک پسر دارن