2821
2789
ممنونم ببخشید اگه ی خانمی تو داتشگاه عاشق همکلاسیش شده بیست سال پیش ولی لون آقا قبول نکرده  خان ...

گقتم توی تایپیک خودتون خیر شک نکنید که راحت داره زندگیشو میکنه چون خودش گفته نه به شما

آقا هستم محمود درویش میگه که : گاه در وجودمان به قبرستانی محتاجیم برای چیزهایی که درونمان میمیرند

گقتم توی تایپیک خودتون خیر شک نکنید که راحت داره زندگیشو میکنه چون خودش گفته نه به شما

ممنونم پس شما بودید  جواب دادید  نمیگم  ک بهش فکر  کنه منظورم اینه  حتی خاطراتذگذشته یادش نیاد 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ممنونم پس شما بودید  جواب دادید  نمیگم  ک بهش فکر  کنه منظورم اینه  حتی خاط ...

زمانی که ی پسر خودش ی رابطه رو نمیخواد بعد از سالهاهم خاطرات اون رابطه رو از یاد میبره

آقا هستم محمود درویش میگه که : گاه در وجودمان به قبرستانی محتاجیم برای چیزهایی که درونمان میمیرند

زمانی که ی پسر خودش ی رابطه رو نمیخواد بعد از سالهاهم خاطرات اون رابطه رو از یاد میبره

بله اخه نمیشه با جزییات همه  چی رو  گفت اینجا ولی اون پسر میدونست دختر براش میمیره و خیلی دوسش داره  

بله اخه نمیشه با جزییات همه  چی رو  گفت اینجا ولی اون پسر میدونست دختر براش میمیره و خیلی ...

فهمیدم تقریبا ماجرا چیه ولی مطمئن باش فکر نمیکنه و خاطرات هم فراموش کرده