2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چطورمگه؟

دیدم اعصابش خورده .گفته بود برید توتاپیکام بخونید دیدم قراربوده شمابراش بفرستید گفتم مگه قرار نشد یه کاربر بفرسته گفت خبری ازش نشده .برااطلاع خودم میخواستم بدونم 

لایک نکنید .توروخدا 
دیدم اعصابش خورده .گفته بود برید توتاپیکام بخونید دیدم قراربوده شمابراش بفرستید گفتم مگه قرار نشد یه ...

فردامیرم اداره پست میفرستم حتمارفتم تهران خونه مادرهمسرم 

یخورده شک داشتم چرا انقدر درمورد چادر صحبت  میکنه برااین پیگیر شدم درواقع .

یعنی میگید دورغ میگه یانیت خاصی داره؟ باحرفاتون شک به دلم افتاد گویا ازدیوار چادرخواسته بگیر ۳۰۰پول وواریز کرده طرف کلاهبرداربوده منم دلم سوخت یه چادردانشجویی دارم گفتم ارسال کنم براش. درخواست داد ادرس فرستاد

یعنی میگید دورغ میگه یانیت خاصی داره؟ باحرفاتون شک به دلم افتاد گویا ازدیوار چادرخواسته بگیر ۳۰۰پول ...

نمیدونم اشتباه کردم پیگیر شدم اصلا .وشاید قضاوت کرده باشم .خیلی اشتباه کردم شاید لازم داشته باشه ومن مانع بشم این وسط .نمیدونم اصلا 

لایک نکنید .توروخدا 
نمیدونم اشتباه کردم پیگیر شدم اصلا .وشاید قضاوت کرده باشم .خیلی اشتباه کردم شاید لازم داشته باشه ومن ...

نه گلم اشکال نداره سوال پیش اومده واست یه تاپیکش درمورد کیف بودفکرکنم بنده خدادستش خیلی خالیه. من یه کیف ویه چادراضافه دارم  پستش میکنم اگه راست بگه خب استفاده میکنه اگه نه خدای خودش ووجدان خودش