اگه جواب بی ادبی و فضولی کسیو ندادم فک نکنه که بلد نبودم. بخاطر ارامش اعصاب خودم بوده که از کنارت رد شدم.. عقده هاتونو اینجا سر بقیه خالی نکنید. موضوعات تاپیکمم هرچی دلم بخواد میزنم هرکی دوس نداره میتونه بره بیرون. انقد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگه جواب بی ادبی و فضولی کسیو ندادم فک نکنه که بلد نبودم. بخاطر ارامش اعصاب خودم بوده که از کنارت رد شدم.. عقده هاتونو اینجا سر بقیه خالی نکنید. موضوعات تاپیکمم هرچی دلم بخواد میزنم هرکی دوس نداره میتونه بره بیرون. انقد
الان هرکی هرچی دوس داره میپوشه و هرچی ام مورد پسندش هس میگه مده منم بلیزمجلسی دارپ پولک داره و میخوام بپوشمش. بپوش برت بابا
الان هرکی هرچی دوس داره میپوشه و هرچی ام مورد پسندش هس میگه مده منم بلیزمجلسی دارپ پولک داره و میخوا ...
بپوش بره بابا
یه روزایی دیدم که هیشکی توخوابشم ندید 😔😔نخند به روز روزگارمن اشک منو هیشکی ندید 🥲🥲قشنگ نبود خاطره هام حتی یه بار هم دلم واسه گذشته هام پر نکشید🥺🥺امشب که لایکم میکنی🙏🏻 امضام خوندی ودرکم میکنی♥ میخوام خدا برات بخواد هرچی میخواستی ونشد هرچی صلاحت بودو قسمتت نشد🌹🌹
الان هرکی هرچی دوس داره میپوشه و هرچی ام مورد پسندش هس میگه مده منم بلیزمجلسی دارپ پولک داره و میخوا ...
دیگه پوشیدن بعضی لباسا واقعا هرچقدر که بخوای به بیخیالی بزنی نمیشه نگاههای معنادار اطرافیان رو کتمان کرد بنظرم یه تاپ ساده بهتر ه
یه روزایی دیدم که هیشکی توخوابشم ندید 😔😔نخند به روز روزگارمن اشک منو هیشکی ندید 🥲🥲قشنگ نبود خاطره هام حتی یه بار هم دلم واسه گذشته هام پر نکشید🥺🥺امشب که لایکم میکنی🙏🏻 امضام خوندی ودرکم میکنی♥ میخوام خدا برات بخواد هرچی میخواستی ونشد هرچی صلاحت بودو قسمتت نشد🌹🌹