من نامزدی هستم اصلا ابروم بر نمی دارم نمیدونم چه لباسی بگیرم نمیدونم چه عطری بگیرم همش میگم پول زیاد خرج نکنم نمیدونم چی کار کنم صورتم جوش زده اعتماد به نفسم داغون شده نمیدونم چی کار کنم لطفاً راهنماییم کنید 🤍
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفتهها رو میشه گفت. ولی گفتهها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)
عزیزم از همین اول همسرت رو عادت بده که برات هزینه کنه بعد اگه بگردی میتونی از حراجی ها لباس و چیزای ...
چجوری میشه محترمانه ب طرف گف ک هزینه کنه؟ مخصوصا اولاش که باهم زیر یه سقف نرفتیم
خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفتهها رو میشه گفت. ولی گفتهها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)