2777
2789

من نامزدی هستم اصلا ابروم بر نمی دارم نمیدونم چه لباسی بگیرم نمیدونم چه عطری بگیرم همش میگم‌ پول زیاد خرج نکنم نمیدونم چی کار کنم صورتم جوش زده اعتماد به نفسم داغون شده نمیدونم چی کار کنم لطفاً راهنماییم کنید 🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دهه هشتادی هستم نه والا یه چند بار برداشتم دیگه برنداشتم

خوب بردار شما که نامزدی همیشه دخترونه و مرتب بردار 

آرایش ملایم داشته باش پیش همسرت

لباس هم بستگی به سلیقه خودت داره،شومیز و شلوار،تاپ و شلوارک،تاپ و دامن و ....ادکلن گودگرل،اونتس،نارسیس کرم و قرمز  خوشبو هستند بازم سليقه ایه

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸

چرا نمیری ابروتو میکرو یا فیبروز کنی؟

خیلی خوبه

همش مرتبه خودش🥲

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

عزیزم از همین اول همسرت رو عادت بده که برات هزینه کنه بعد اگه بگردی میتونی از حراجی ها لباس و چیزای ...

چجوری میشه محترمانه ب طرف گف ک هزینه کنه؟ مخصوصا اولاش که باهم زیر یه سقف نرفتیم

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)