2777
2789
عنوان

حالم اصلا خوب نیس لطفا کمکم کنید

129 بازدید | 11 پست

حال خوبی ندارم ازهمه چی خسته شدم ب هرکی دلسوزی میکنم قدر منو نمیفهمه حس میکنم واقعا دستم نمک نداره ،خوبیام ب چشم نمیاد حس میکنم خدام تنهام گذاشته ، بخاطر ی مشکلی ک دارم هرچی صداش میزنم جوابم نمیده بریدم از این دنیا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم ؟منم درست مثل تو اهنگ با صدای بلند گوش میدم و اکثرا تو رویا زندگی میکنم  من حتی از خانوادمم ضربه خوردم و اکثرا یاد حرفاشون گریه میکنم  سعی میکنم ذهنمو مشغول کنم شده با کار خونه. شمام اگه میتونین برید بیرون تا حال و حچهواتون عوض بشه

🫠متاسفانه بدلیل حق گویی کاربری پنجمم رو هم از دست دادم 🥲.                                                                       اویل کسی میزد تعلیق شدم فک میکردم کاربر بی ادبیه تا اینکه حق گفتم 🤫🤫.                                                     # تو تاپیک سیاسی اقتصادی مذهبی منو دید لطفا با تیر متوقفم کنید سیم کارت ندارم

عزیزم نمیدونم چه مشکلی داری ان شالله که زود برطرف بشه اما با این دیدگاه که دنیا و ادمهاش باید قدردان تو باشن و دنیا بهت بدهکاره با این دیدگاه جلو بری زندگی واست سخت میشه این دنیا عادلانه نیست و سهم همه ادمها یکی نیست 

دلسوزی کردن رو کنار بزار  نیازی نیس همیشه خوب باشی تا ب چشم بیان خوبی هات  مشکلت چ ...

شبا موقع خواب آرامش ندارم انگار یکی بیدار میکنه اصلا سنگین نمیتونم بخوابم یوقتایی ی سایه هایی میبینم بدنم ب لرزه درمیاد بعد خوابم میبره انگار بیهوش میشم

شبا موقع خواب آرامش ندارم انگار یکی بیدار میکنه اصلا سنگین نمیتونم بخوابم یوقتایی ی سایه هایی میبینم ...

چرا تا الان نرفتی دکتر  ؟؟ 

اگ احساس میکنی از خوابته ی دکترر  برو واس خوابت 

ولی اگ حس میکنی ب اعصابو روانت هم میزنه یه متخصص اعصاب برو  

[QUOTE=311021196]چرا تا الان نرفتی دکتر  ؟؟  اگ احساس میکنی از خوابته ی دکترر  برو واس خوابت  و ...[/QUO

نمیخوام کسیو بترسونم فک نمیکنم ربطی ب دکتر داشته باشه  احتمالا ی چی مثل همزاد اذیتم میکنه

[QUOTE=311021196]چرا تا الان نرفتی دکتر  ؟؟  اگ احساس میکنی از خوابته ی دکترر  برو وا ...

یه الپرازولام  نیم درصد بخورر 

یادمه رفته بودم دکتر واسه بد خوابیم و بی خوابی 

اینو داد 

وقتی میخوردمش انقد شبا خوب میخوابیدم اصن منی ک ۵ ساعت بیشتر نمبتونستم بخوابم 

۱۱ ساعت میخوابیدم بدون بیدار شدن وسطش