2777
2789

اقاااا من هرموقع کیک درست میکنم وقتی در فر رو باز میکنم(تا نیم ساعت درشو باز نمیکنم)میبینم که پفش کاملا خوابیده و روش یه حالت چروکی شده.

دلیلش چیه؟

بکینگ پودر هم به مقدار کافی میزنم و پفش خوبه اما سریع میخوابه پفش☹

شاید دستور کیکت ایراد داره از کجا اوردی

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دستور کیک از برنامه سراشپز پاپیون بردار

از خودت درست کنی باید بارها امتحان کنی تا بتونی ب طرز تهیه خوب برسی یا نرسی

در فر هم باید تا پخت کامل کیک باز نکنی وگرنه پفش میخوابه

حداقل ۴۰ دقیقه باز نکنی


درجه فرت روی ۱۷۰ باشه خوبه



احتمال اینکه پفت میخوابه یکی اینکه درشو زود باز میکنی

و یکی دیگه اینکه درجه فرت خیلی زیاده

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز