2777
2789
عنوان

برادرم خیلی اذیت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 995 بازدید | 32 پست
اتفاقا اون دختر بدبخت نشده دختر اگر دختر باشه جلوی شوهرش را میگیره در حالی که اکثر دخترا الان از خدا ...

دقیقا داداشم مثل یه بره رام شدس در کنارش ولی حاضره سر به تن ماها و پدر ومادرم ن نباشه به مامانم گفته بود من از شما خوشم نمیاد. ولی دست از سرشونم برنمیداره😑

معلومه بی عرضه هست ولی زن هم باید مرد را مدیریت کنه.الان اینا خانومه نمیگه شوهرم کار وتلاش نداره از ...

زنش خیلی سو استفاده میکنه و این تقصیر داداشمه که زنشا سوارم ن میکنه☹️😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا داداشم مثل یه بره رام شدس در کنارش ولی حاضره سر به تن ماها و پدر ومادرم ن نباشه به مامانم گفته ...

عزیزم مقصر داداشت نیست مقصر زن داداشت هست تو خانواده ایجاد ناراحتی میکنه.بهتره مدیریت زندگی پدر و مادرتون را خودتون در دست بگیرین تا نتونه از پدرت پول بگیره

زنش خیلی سو استفاده میکنه و این تقصیر داداشمه که زنشا سوارم ن میکنه☹️😔

درکت میکنم داداش منم اوایل ازدواج اینطوری می‌کرد با کارت پدرم خریدای مادرزنش را می‌کرد با پدرو مادرم دعوا می‌کرد ولی یه جوری چزوندمش الان هزار تومنم نمیتونه بگیره

عزیزم مقصر داداشت نیست مقصر زن داداشت هست تو خانواده ایجاد ناراحتی میکنه.بهتره مدیریت زندگی پدر و ما ...

ببین یه آدم زورگو که فقط به فکر منفعت خودشه مدیریت و این چیزا حالیش نمیشه میاد میگیره منم سیاه وکبود میکنه خواهرما تو حاملگی جلو شوهرش و بچش هول داد میخاست بزنه

[QUOTE=311020542]عجبا.. نمیدونم چی بگم،کاش شوهر شما بتونه جمعش کنه😔[/ 😔😔😔😔 جمع شدنی نیست بارها ...

هرکی باشه ببینه بازور گفتنش به هرچی میخواد میرسه زور میگه خب!!!

داداش شما از خدا نمیترسه که به پدرو مادرش ظلم میکنه و همیشه میگن:

بترس از اونی که نمیترسه از خدا😔

اونموقع شوهرت به قصد مزاحمت و آزار واذیت خانواده ازش شکایت کنه و کوتاه نیاد

میدونی نمیشه پدر ومادرم اجازه نمیدن واینکه دیگه خیلی اینجوری دخالت میشه دیگه داداشم کینه برمیداره 

بخدا شما فقط ترس از آبرو دارین چنان شکایتی ازش میکردم تا عمر داره پشت میله های زندان زندگی میکرد

دیوونست از هیچی نمیرسه آزاد شد میاد حساب تک تکم نا میرسه دیگه الانم کار از کار گذشته زن داره نمیشه😢

میدونی نمیشه پدر ومادرم اجازه نمیدن واینکه دیگه خیلی اینجوری دخالت میشه دیگه داداشم کینه برمیداره&nb ...

به پدرومادرت بگو دخالت نکن تا از شما حساب ببره و مدیریت زندگی پدر و مادرتون را شما بکنید.پدرمنم اجازه نمی‌داد ولی گفتم اجازه ندی مقابلش وایستم خودمو میکشم.الان چه به داداشم چه به بابام هرچی بگم فقط میگن چشم.کارتای بابامم دست خودمه.بعضی خریدا را که میگم داداشم می‌خره پولشو میدم حتی نمیتونه دوبله حساب کنه