2777
2789
عنوان

شوهرم منو زده ۲

337 بازدید | 24 پست

بچه ها سلام .تابپنک های قبلیمو بخونید متوجه میشین ولی خلاصه میگم من دوساله ازدواج کردم ازهقته اول خونواده شوهرم دخالت میکردن چون خونمون مثل مسکن مهر دو ساختمون جدا ولی حیاطمون مشترک بود .خیلی سختی کشیدم جوریه ده باره میام قهر و حریم بین منوشوهرمو اوناشکوندن.جوری که شوهرم تاالان شش هفت بار منو کتک زده هربار بدتر از بار قبل.الان پنجاه روزه که من قهرم شکایت کردم پزشک قانونی هم رفتم  سیاه وکبودیای های بدنمو هم نوشته رفتم دادسرا درخواست طلاق هم دادم ولی شوهرم ازوقتی اومدم ب غلط کردن افتاده ومیگه تکرار نمیکنم..اکرتکرار کردم دستمو بشکونید..خواستم بیارمش دادسرا تعهد بده میگه نمیام ولی دست خودش نیست میارنش خودشون.الان هیچکس نیست بهم کمک کنه ۲۴سالمه بچه هم ندارم.هرکس یه حرفی میزنه این وسط نمی‌دونم دوسش دارم یا نه.هنگم اصلا یه حالت بدی دارم ..خونواده خودمم به دلیل نداشتن تفاهم ازهمه جدا شدن.جدا زندگی میکنن ومادرمم در شرف ازدواجه.چیزی ک من دارم سه تا النگو تمام دارایی من.البته شغل هم دارم .دیگه گفتنی هارو گفتم راهنمایی کنید ممنون 😔🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر دوستش داری برگرد 

لطفا نزار دعوا اونقدر بالا بگیره که به کتک کاری برسه.

کمی صبر کن 

تو شرایط منابستر باهاش حرف بزن

نه اون لحظه که مردم قاطی توام جوابش بدی بدتر میشه

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم

تعهدحتمابگیربرگرد درضمن درمورد داراییت مگه نمیگی شاغلی همیشه برای خودت پس اندازمخفی داشته باش

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که اهمیتت درحدخاموش شدن نت گوشیه 😂خلاصه با خودشاخ پنداری وتوهم توطئه تاپیکارو به دعوا نکشیم🤍

من ازچاره افتادم توی چاه اگربگردم نمی‌دونم بهش حسی دارم یا نه..اگرم جدا بشم فقط خودمم ک پشتیبان خودم هستم باورتون نمیشه من ازوقتی اومدم خودم خرج شارجمم میدم ازمادرم قرونی پول بهم نمی‌ده ن مادرم و ن پدرم ..هیچکس نمیدونه من چ حالی دارم .ولی اگر درست اینه که طلاق بگیرم زندگیمو درست میکنم میتونم النگوهام بفروشم جاییو بگیرم شروع ب کار بکنم و بخوابم همونجا زندگیمو درست میکنم اگرم برگردم که باید ب شوهرم حس داشته باشم زندگیمو بهتر کنم 

اگر دوستش داری برگرد  لطفا نزار دعوا اونقدر بالا بگیره که به کتک کاری برسه. کمی صبر کن  ...

عزیزم من انتقاد پذیرم حرفت درسته ولی شوهرم از سر اینکه ساعت نه صبح بود رفته بودم دوش بگیرم ک ناهاری بپزم منو زد خواب بود از صدای دوش آب بیدار شد 

عزیزم ساکن کجایی ؟ جدا شو مطمعن باش انتخابت ددسته نذار بچه دار شی اونارم بزنه و بمونی بد بخت شی خواه ...

جنوب هستم عزیزم والا نمی‌دونم باید چیکار کنم فکر ب همه چی میکنم

اگه میتونی بهش دوباره فرصت بده… البته تعهد بده جلوی بزرگترای فامیل 

میگه تعهد میدم جلو همه .ولی گفتمش دادسرا گفت نمیام اصلا نمی‌دونم حسی دارم بهش یا ندارم اگر بم بگی فلانیو دوس داری یا نه میگمت ارع یا نه ولی اینو نمی‌دونم دوسش دارم یا ن😐

فکر نکن من کزجم ۲۲ سالمه جدا شدم تنها زندگی میکنم نتزس

شوهرم همش عکس از چشماش می‌فرسته گریه می‌کنه واقعا نمی‌دونم حرفایی ک میزنم عجیبه میگه بخدا خیلی چیز یاد گرفتم کتاب خوندم این مدت خیلی اشتباه کزدم ازت معذرت می‌خوام قول میدم زندگی ارامش خوشبختی برات فراهم کنم