2777
2789
عنوان

چجوری شوهرموببخشم

395 بازدید | 24 پست

چندوقته که فهمیدم بهم خیانت کرده البته درحدچت بوده اما چندماه اونم بایکی ازمشتریاش .چند هفته که فهمیدم همش دعوا واعصاب خوردی بوده اما تصمیم گرفتم بخاطر بچهام یه فرصت بدم .میگم بخشیدم اما بعد دوروز دوباره حالم خراب میشه وباعث دعوا میشه .بخدا میخام ببخشم اما مثل خوره میفته ب جونم .طفلک بچهام

اینقدر زیاد شده این خیانتها .

چه خانم جه اقا .

دیگه هیچ کار نمیشه کرد .‌

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فراموش میکنی ولی نمیتونی ببخشی

۳تا دخترهای گلم و ۳ پسرهای عزیزم مامان عاشقتونه😍 تعداد بچه هارو رد گم کنی زدم تا آشنایی شناساییم نکنه😎مرزهای خلاقیت جا ب جا شدن ک 🤣🤣🤣😂

میدونم ته دلت خالی میشه

ولی آدم نمیشه... بازم تکرار میکنه

تنها راهش اینه بخاطر بچه هات چشم پوشی کنی و شدیدا بترسونیش و کنترلش کنی

خاک+کاکتوس=خاکتوس(دیگه فلسفه نام کاربری رو نپرسید❤️)  میتونید رُکتوس هم صدام کنید ترکیب یک انسان رُک +کاکتوس=رُکتوس
میدونم ته دلت خالی میشه ولی آدم نمیشه... بازم تکرار میکنه تنها راهش اینه بخاطر بچه هات چشم پوشی کن ...

زندگی بااین حجم از بی اعتمادی واقعا بدردنمیخوره .فقط بچهام این وسط نابود شدن.خدامرگشون بده ک به هیچ چیزی فک نمیکنن

خیانت نه بخشیده میشه نه فراموش. فقط خودتو  گول میزنی

حیف .من واقعا زندگیم ازهمه لحاظ خوب بود خودش میگه غلط کردم کاش برگردم عقب تا هیچ وقت اشتباه رو تکرارنکنم .اما چ فایده 

هالا خداراشکر در حد چت دیدی.من رابطه جنسیشونا دیدم.دیگه ازش متنفرم .منم بخاطر بچه ها موندم ولی دیگه ...

شاید اینم بوده ومن نمیدونم .آخه وقتی توی یه خونه ایم چجور بی تفاوت باشم نسبت بهش .فقط دلم میخاد دعوا راه بندازم بعد آروم میشم

شاید اینم بوده ومن نمیدونم .آخه وقتی توی یه خونه ایم چجور بی تفاوت باشم نسبت بهش .فقط دلم میخاد دعوا ...

منم همینطور.ولی چون نمیتونم دعوا راه بندازم بجاش محل نمیذارم دیگه مثل سابق نیست اخلاقم.خوب وبد حالش برام مهم نیست.خلاصه انگار همسایمونه

خیلی سخته خدا بهت آرامش بده

شوهر دخترخالم سال ۹۶ بهش خیانت کرد و تا پای طلاقم رفتن اما به خاطر بچه چندماهه برگشتن

مرداد امسال جدا شدن

دخترخالم میگفت ای کاش همون سال ۹۶ جدا میشدم.چون شاید میتونستم تا الان خوب بشم اما این همه سال خودمو عذاب دادم.میگفت هرموقع میخندید میگفتم با اونم خندیده یا کارهای دیگه....

نتیجه زندگیشون شد یه بچه ی فوق العاده عصبی چون دائم شاهد دعواهای مادر و پدرش بوده (چون دخترخالم نمیتونسته ببخشه دائم میگفته و سالها خاطره اون خیانت رو زنده نگه داشته بوده)

اینارو نگفتم که تشویقت کنم به جدایی

گفتم که اگه قصدت بخشیدنه با دائم فکر کردن و به رو آوردن مثل دخترخالم میشی پس زودتر تمومش کن

اما اگه تصمیم گرفتی یه فرصت بدی اون فرصت رو به خودتم بده.خیانت دیدن سخته تنهایی نمیتونی باهاش کنار بیای حتما حتما پیش مشاور برو هم تنها هم با همسرت