2821
2789

سلام 

من یه خواهر دارم که تو خانواده به مظلوم بودن معروفه،اما برخوردش با من یه مدل دیگست مثلاً فکر کنید من دو سه ماه یکبار میرم خونمون و میبینمش،بعد با هم صمیمی داریم حرف می‌زنیم ،یهو‌ به یکی از حرفهای من گیر میده که با منظووور اینو گفتی و چقدر تو‌بدی.....ولی واقعا بی منظور بوده و اصلا حتی به ذهنم اون منظور خطور نکرده

بعد ناراحت میشم و هیچی نمیگم،همه ام میگن اون مظلومه حق با اونه.....کلا از نوجوونی با من برخوردش همین بوده ،تو این شرایط من چی بگم؟!سکوت کنم؟مثله خودش با صدای بلند بگم که بقیه صدامو بشنون؟!بی محلی کنم و دیگه باهاش حرف نزنم ؟!

الان بغضم گرفته همه خواهر دارم منم خواهر دارم همیشه انگار دشمنش بودم و فقط ازم انتظار داشته دریغ از کمک...همیشه ام فکر می‌کنه برعکسه

قطع رابطه

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده

امضام گویای همه چیه  

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

😐😐

چیه

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده
امضام گویای همه چیه    

برگامممم از جدواباد طرف انتقام گرفتی 😂

خوب میشی گلم❤️

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

برگامممم از جدواباد طرف انتقام گرفتی 😂 خوب میشی گلم❤️

ممنونم عزیزم    

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)
ممنونم عزیزم      

😂😂😂❤️❤️

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

هیچی چیکار میکنم 

مثلا با مادرم که لز بچگیم ناراحتم کرده، یا خواهرم که با غریبه ها خوبه و پیش من چس کلاس میزاره، یا اون خواهرم که همش درگوشی با این یکی حرف میزنه چیکار میتونم بکنم؟؟ 

شاید الان فکر کنین مشکل از منه ولی بی ازارتر از من خودمم

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
هیچی چیکار میکنم  مثلا با مادرم که لز بچگیم ناراحتم کرده، یا خواهرم که با غریبه ها خوبه و پیش ...

منم همینم فقط مامانم باهام خوبه

دوتا خواهرم جونشونو برای هم میدن،اما با من بدن....من از اونا خیلی کوچیکترم....فکر کن یادم میاد مثلاً من سیزده چهارده سالم بود اون موقع ام با من بد بودن...یه نوجوون اصلا چه آزاری داره؟!

منم همینم فقط مامانم باهام خوبه  دوتا خواهرم جونشونو برای هم میدن،اما با من بدن....من از اونا ...

کاش دلیلشو میفهمیدم 

من خیلی درونگرام و اخلاقم کلا وقتی ببینم یکی باهام سرده، به شدت سرد میشم، فکر کنم به خاطر همین خوششون نمیاد ازم 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز