2777
2789
عنوان

دارم بی خانمان میشم

847 بازدید | 31 پست

بچه ها من ۱۰ روز دیگه قراره اتاقمو‌ تحویل بدم و‌ برم ولی هنوز جای دیگه ای واسه موندن پیدا نکردم

کسی هست بتونه تک نیت بزنه یا سرکتاب باز کنه ببینه خونه یا خوابگاه گیرم میاد یا نه؟ از استرس دارم دیوانه میشم

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️

بگرد حسابی 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

اگه به تک نیت بود که این همه حرص خونه پیدا کردن نمیخوردیم...حس ششم میگه اتاق گیرت میاد

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان کجایی؟  از خانوادت دوری؟

اره یه کشور دیگه ام

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️
الان تو حوابگاهی؟

نه یه اتاق اجاره کرده بودم با چندتا دانشجوی دیگه 

اگه به تک نیت بود که این همه حرص خونه پیدا کردن نمیخوردیم...حس ششم میگه اتاق گیرت میاد

دیگ رد دادم الان از اردیبهشت دارم دنبال خونه میگردم نه که فکر کنی یهو افتادم دنبالش

پس قدم اصلی و برداشتی بقیشم حله به امیدخدا 🥰

سختی و بدبختیش همینه

جایی هستم که غریبم

نه کسیو دارم نه جاییو دارم برم

جا پیدا نکنم نمیدونم چی سرم میاد

از استرس مریض شدم

حس شیشم ات میگه زندگی من چی میشه جدا میشم . 

به زورت بستگی داره..بتونی پسش بربیایی میاد سمتت...

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

دیگ رد دادم الان از اردیبهشت دارم دنبال خونه میگردم نه که فکر کنی یهو افتادم دنبالش

کدوم استانی؟؟کلی خوابگاه هست همه شهرها