2777
2789

@mimsinsara ایشون الان بهت راهکار میده اروم باش 

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم ی صلوات برام بفرسته؟ هدیش کنه به اقام حسین؟ از اقام میخوام هرکس دعام کرد واسطه ی اونو خواستش پیش خدا بشه الهی امین 🩷 زندگیم وصله به اون اتفاقی ک قراره بیفته کاش بیفته🩷 نذر کردم اگه اتفاق بیفته به دختر بچه ها کش مو به پسر بچه ها شکلات بدم     چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقطططط ط شامپو. 

روغن و قطره و شونه همش حرفه. 

2 بار شامپو بزنی حله

عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️ این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹

نترس عزیزم اروم باش 

برو داروخونه شونه فلزی بگیر با شامپو 

سس مایونز بزن پلاستیک بپیچ دور موهات روسری ببند بعد چهار ساعت با همون شونه فلزی شونه کن 

دو روزه همشون میرن نگران نباش اما هر روز شانه بزن 

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    

منم چن روزه توهم زدم ک دارم😑😐😐

همش فک میکنم دارممم 

شامپو گیاهی میزنم برا ریزش روش نوشته بعد مصرف ممکنه بخاره 

سرتون و مال من میخاره هر بار ک از حموم در میام

ب من نگید کنکوری ، الان دانشجو ام

شامپومخصوص شپش، بعدش اتو داغ مو ازریشه تانوک برای ازبین رفتن تخمها،شستن لباسها در لباسشویی بادمای ۶۰ درجه،کشیدن مکرر جاروبرقی همه جا، اسپری ضدشپش برای اسپری کردن رختخوابها مبلها وکوسنها

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹