2777
2789
عنوان

ممکنه پشیمون شه؟

223 بازدید | 15 پست

شوهرم سه ماه پیش یهویی سرد شد و زد زیر همه چی

من خیلی صبر کردم ولی دیگه دیدم نمیتونم با پدرم صحبت کردم گفت باشه

الانم خونه پدرم هستم و درگیر اینیم که درخواست طلاق بدیم و جدا بشم.

ممکنه شوهرم پشیمون شه؟ بیاد دنبالم؟ 

جواب هیچ پیامی رو نمیده ولی من واقعا دوسش داشتم و دارم خیلی ناراحتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیر نبینن اینجور مردا. به پشتوانه اینکه قانون پشتشونه قلدری میکنن  کاش شرایط جوری میشد انقدر نتونن اذیت کنن

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

چیبگم والا خیلی عجیبه بدون هیج دلیلی پیگیر شدین ازش که چیشده؟

خیلی باهاش حرف زدم. خیلی بارها بهش گفتم اکر مشکل منم بگو. گفت نه من مشکلی باتو ندارم و با خانوادم حرفم شده. با خانواده اش صحبت کردم گفتن نه ما فقط واسه فلان چیز باهاش صحبت کردیم و به جایی نرسیدم

خیر نبینن اینجور مردا. به پشتوانه اینکه قانون پشتشونه قلدری میکنن  کاش شرایط جوری میشد انقدر نت ...

نمیدونم چرا اینطوری کرد باهام واقعا نمیدونم نمیدونم خیلی دارم غصه میخورم

نمیدونم چرا اینطوری کرد باهام واقعا نمیدونم نمیدونم خیلی دارم غصه میخورم

ان شاالله خدا به دلت آرامش بده. از حق و حقوقت کوتاه نیا همرو بگیر

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

خیلی باهاش حرف زدم. خیلی بارها بهش گفتم اکر مشکل منم بگو. گفت نه من مشکلی باتو ندارم و با خانوادم حر ...

وا چه بی منطق

باید پیگیر خونوادش میشدی و خودش الکی که نیس بعد چند سال زندگی انقد باهاتون راحت نبوده که بگه؟

شاید واقعا مشکل بزرگی داشته

ولی بهرحال طرفی که انقد راحت بیخیالتون شده ارزش موندن کنارشو نداره

واقعیت ندارین یه مشت دیالوگین،