2777
2789

https://rubika.ir/joing/FAAIJDBI0DPXWUCTRWMCJTGLGCPGRCVC

🥀🌹هدفمون🌹🥀

✅اصلاح سبک زندگی و تغذیه سالم

✅پیشگیری قبل از بیماری

✅دوستان عزیز هر سوالی داشتین بپرسین، ان شاء الله در اسرع وقت جوابگو هستم

...

سلام، دوستان عزیز طب سنتی هر سوالی داشتین بفرمایین، ان شاء اله در اسرع وقت جوابگو هستم

یکی لایکم کنه لطفن

امضامو دلی مینویسم من توی ۱۴ سالگی صاحب یه دختر شدم خودم خیلی سختی کشیدم توی زندگیم از خدا فقط فقط خوشبختی دخترمو میخام🙏این بچه توی شهری که من دور از خانوادم بودم هم پدرم بود هم مادرم با هم بزرگ شدیم یه جاهایی عقل و شعور این بچه خیلی بیشتر از باباش بود😒انشالله که همه ی دخترا عاقبت بخیر بشن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صابون بزن ماسک و اینا هم بیخیال خیلی خوب میکنه پوست و

البته من یه دوره صابون زدم جوشام که رفت دیگه نمیزنم فقط ژل شستشو اینا میزنم

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍
صابون پوستو میگن خشک میکنه ولی چه صابونی زدی؟

خشک میکنه که جوش میره دیگه بعد از صابون هم من آبرسان مورینگا میزدم عالی بود

صابونم اِویلا ( evila) مارک ترک بود

خشک میکنه که جوش میره دیگه بعد از صابون هم من آبرسان مورینگا میزدم عالی بود صابونم اِویلا ( evila) ...

اها مرسی اره ولی خب اینکه خشک میکنه پوستو خیلیم خوب نیست چون چین و چروک خیلی زیاد میشه

اها مرسی اره ولی خب اینکه خشک میکنه پوستو خیلیم خوب نیست چون چین و چروک خیلی زیاد میشه

گفتم که بعدش آبرسان میزنم