2777
2789

شبتون بخیر جذاب ترینا🧡

بچه ها روزاتونو چطوری میگذرونید

سعی میکنید از وقتتون بهره وری کنید برای آینده یا مثل من تنبل شدید😬

من از بعد کنکورم خیلی تنبل شدم همش سرم تو گوشیه⁦👩‍💻⁩ اصلا این تابستون کار مفیدی نکردم شما در چه حالید

راستی برای کمتر استفاده کردن از گوشی چه راهکاری پیشنهاد میدید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😬😁الان ک بهش فکر میکنم میبینم هیچ کار مفیدی نمیکنم پا میشم میچرخم تو خونه ناهار خواب نهایت عصرا ی دور بزنم بیرون باز گوشی شام خواب... من قبلا فعال تر بودم ورزش و زبان و اشپزی و... 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

😬😁الان ک بهش فکر میکنم میبینم هیچ کار مفیدی نمیکنم پا میشم میچرخم تو خونه ناهار خواب نهایت عصرا ی ...

دقیقا منم قبلا درس میخوندم ورزش میکردم زبان کار میکردم کتاب بیشتر از الان میخوندم اما الان...

دقیقا منم قبلا درس میخوندم ورزش میکردم زبان کار میکردم کتاب بیشتر از الان میخوندم اما الان...

من ک فک کنم برا افسردگی و استرس و فکر و خیاله تغییرم

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

من ک فک کنم برا افسردگی و استرس و فکر و خیاله تغییرم

امیدوارم زودتر بلند شی و از همون جایی که نشسته بودی ادامه بدی. چون زمونه به خاطر حال بد من و تو واینمیسه رفیق🌱💚