2777
2789
عنوان

تو چاییش دارو ریختم بچش سق**ط شد

174 بازدید | 6 پست

صحبت یکی از مراجعینم دوست دارم نظراتتونو بدونم راجبش:

خودم نمیتونستم بچه دار بشم شوهرمم و خودمم عاشق بچه ایم یک سال بعد زن داداشم تو مهمونی برادرمو با برگه سونوگرافیش سوپرایز کرد هرکاری کردم نتونستم خوشحال باشم داداشمو خیلی دوست دارم با زن داداشم رابطه خوبه ولی داشتم از حسادت میمیردم

حس میکردم شوهرمم سرد شده نسبت بهم منو زن داداشم همسنیم وقتی دیدم اون می‌تونه طعم مادر شدنو بچشه ولی من نه نتونستم تحمل کنم از عطاری شربت گرفتم

ی شب شام دعوتشون کردم برای همه چایی ریختم از قصد یکی کمتر ریختم تا به زن داداشم نرسه وقتی رفتم براش چایی بریزم دارورم ریختم تو چاییش ولی همون موقع که خوردش پشمون شدم😭 حس کردم تنم یخ کرد ولی دیگه کار از کار گذشته بود دیگه نمیتونستم کاری بکنم اونشب تموم شد پس فردا صبحش مامانم بهم زنگ زد گفت زن داداشم دیشب بیمارستان بستری شده بچش سقط شده بود 

زن داداشم افسردگی گرفته منم از عذاب وجدان شب و روز ندارم  پشیمونم چیکار کنم؟؟😭😭

قتل عمد بوده 

چه تو این دنیا چه زندگی های بعدی باید براش تاوان بدی 

عشق زبانی ست که بی آن نتوان زیست✨WREW                                                                                                                                   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.