2777
2789
عنوان

چن سال پیش برادرشوهرم بم گفت پیش زنم درد و دل نکن.

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 41 پست
بله عزیزم درسته . اما من بیشتر شنونده بودم.خیلی آه وناله میکرد من گفتم برا اینکه آروم شه یه چیزی گف ...

بگو غیبت میشه ولش کن از خودمون حرف بزنیم 

🇵🇸🇮🇷...👀 توجه کاربران عزیز:غلط املایی داشتم بگید بهم✍️💓

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچوقت دوس نداره کسی نزدیک زنش بشه. آخه زنش خیلی اهل غیبت وفتنس

خوبه ک میشناسه و مث برادرشوهر من دفاع بی جا نمیکنه جاری من تورو خودم چیزی نگف ولی پشت سرم ملی حرف زبونم گزاش و تهمت زد منم برگشتم و رو در رو کردم ترکوندمش توی جمع همه تو خانواده و فامیل شوهره من منو میشناسن میدونن چ مدلیم ۵ساله عروسشونم اون ۱۰سال هم منو میشناسن هم اونو شوهرشم طرفشو گرف منم دوتاشونو شستم و برگشتم چون ادمیم چیزی گفته باشم نمیزنم زیرش الانم هیشکی تو فامیل خوشش از این دوتا نمیاد ما ک میریم همه دعوت میکنن سرما جنگه ک خونه کی باشیم راهمون دوره ولی اونا یادم نمیاد تاحالا کسی دعوت کرده باشه هرجا بوده با خانواده شوهرم سر خود رفتن

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
وای چه شوهر بدی داره... اگه شوهر من بود جرش میدادم  به هر حال ببین چقدر از زنش دلخور بوده و که ...

اتفاقن عزیزم من مردی به خوبی برادرشوهرم ندیدم آنقدر که هوای زنشو داره.

اما انگار خیلی کلافش کرده بوده ،ومیخواسته ثابت کنه که خواهر ومادرش بدن ودر تایید حرفاش از حرفای من استفاده کرده.

شاید نخواسته صمیمی باشید که تیم بشین بر علیه مادر یا خواهراشون. بین دو تا جاری که مشکل باشه خانواده ...

اینم هست صد البته.

اما جاریم واقعن از حرف های من برعلیه خانواده ی شوهر استفاده کرده وشوهرشو عصبی کرده.

طوری که اومد به من تازه عروس گفت با زنم درد ودل نکن 

اسی اصلا حرف از خونواده ی شوهرت نزن.... من خودم شخصا اگه پیش جاریم غیبت کنیم شبش واسه شوهرم حرفای جا ...

چی میگی مثلن؟

یعنی جاریتو بد نشون میدی؟

وای من چون اینطور نیستم فک نمیکنم بقیه هم اینطور باشم.

مرسی که آنقدر صادقی

میشه بازم بگی میخوام بیشتر هواسم جمع باشه 

اتفاقن عزیزم من مردی به خوبی برادرشوهرم ندیدم آنقدر که هوای زنشو داره. اما انگار خیلی کلافش کرده بو ...

کاملا درسته

شوهره هم طاقتش تموم شده مجبور شده به شما بگه

من خودم رو خونوادم حساسم و دوست ندارم شوهرم در موردشون بد بگه یه شوهرآبجی داشتم میومد پیش شوهر من میگفت پدرزنمون فلانه برادرزنمون فلانه یه بارم به شوهرم گفته بود وقتی ما نامزد بودیم یک ماه از قصد نیومدم خونه ی پدرزن تا به دست و پام بیفتن😐اره یادم بود تو دوران نامزدیه خواهرم یک ماه نیومد ولی کسی بع دست و پای این عتیقه نیفتاد (یه جورایی قصد داشت یع کاری کنه شوهرمم همونجوری باهاشون رفتار کنه) که دیگه شوهرمم نشست پیش من گفت منم با خواهرم بی حد رفیق بودم بهش گفتم و خواهرمم بل سیاست حلش کرد که میونه ی باجناقا بهم نخوره

چی میگی مثلن؟ یعنی جاریتو بد نشون میدی؟ وای من چون اینطور نیستم فک نمیکنم بقیه هم اینطور باشم. مر ...

اره خوب البته فک نکنی آدم بدی هستما بخدا بد نیستم

ولی وقتی میدیدم جاریم همیشه جلوشون خم و راست میشه و با احترام حرف میزد حتی خاله ها و عمه های شوهرم همه میگفتن زن مهرداد(برادرشوهرم) خیلی خوبه خیلی خانمه خیلی با فهم وشعوره... بعد همین جاری پشت سرشون وقتی میومد خونه ی ما میگفت حالم ازشون بهم میخوره آدم خجالت میکشه اینا رو به فامیلاش نشون بده بگه این مادرشوهر و خواهرشوهرمن.... یا میگفت اون یکی برادرشوعر مجردمون عین گاو میمونه سلام نمیکنه یا از خسیسی مادرشوهر میگفت... از اینکه عین غربتیا لباس میپوشن یا میگفت ایشالا یه زنی گیر برادرشوهرمون بیاد پدر اینا رو دربیاره... و خیلی حرفای دیگه 

حالا جلوشون میگفت من خیلی خداروشکر میکنم که شماها رو دارم انشالله سایتون هزار سال بالا سرم باشه غذاهای مختلف واسشون میبرد اززصبح تا شب عین چی تو خونشون کار میکرد و همش میگفت کوچکترین وظیفمه... اونا هم همیشه میگفتن زن مهرداد خیلی خوبه و فلانه.... منم هیچوقت به خونواده ی شوهرم چیزی نگفتم چون اهل فتنه و... نیستم ولی چند بار احساس کردم شوهرم باغرور ازش تعریف میکنه مثلا میگفت خونه ی مامانم بودم دیدم محدثه(جاریم) داشت ظرف میشست و.... منم بهش گفتم گول ظاهرشو نخور اینجوری میگه 

اره خوب البته فک نکنی آدم بدی هستما بخدا بد نیستم ولی وقتی میدیدم جاریم همیشه جلوشون خم و راست میشه ...

وای که انگار جاری منو توصیف کردی.بعضی وقتا بشون غبطه میخورم ،اما به خودم میام میگم این دورویی ولش کن ارزش نداره