2777
2789
عنوان

خانمها حالم خیلییی بده کمک میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 50 پست
میدونی چیه؟!  یه مدته به حرفام میخنده.. نمیدونم چرا،، باور نداره میتونم ترکش کنم..

اگر مدام اسم طلاق را بیاری هم ترسش می ریزه هم قبح قضیه 

تا ۱۰۰ درصد مطمئن نشدی چیزی نگو

«وَ مَنْ یَتَّقِ اللهَ یَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً* وَ یَرْزُقْهُ مِنْ حَیْث لا یَحْتَسِبُ وَ مَنْ یَتَوَکَّلْ عَلَى اللهِ فَهُوَ حَسْبُهُ اِنَّ اللهَ بالِغُ اَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللهُ لِکُلِّ شَیْىء قَدْراً»

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارتر عزیز والله با حرفات منم دلم شکست و هم گیج شدم  خصوصاً که الان کلاس اولی داری باید خیلی ...

تره واقعاااا،،، امروز روز اول کلاس پسرم بود با عشق بردمش اما عصر گند زد به همچی،،، بمیرم وتسه پسرکم،،،این مردک نمیفهه من مادرم هستم یه زبون تشکر نداره که این همه راهو تین بچه رو بردی دمت گرم براش بهترین وسایلو خریدی دمت گرم،   هیچییییی،،، فقط حرفهایی که بهش فکر میمنم قلبم درد میگیره😔

کم کم عادتهاتو تغییر بده 

خرید خونه با اون باشه... خریدای مث لباس و .. برا پسرت حتما با هم برید ... کار خونه هم تقسیم بشه 

قسمت اعظم حقوقت برا خودت باشه 

کسی ک قدر نمیدونه باید باهاش مرز بکشی برا تمام کارا 

اما تابلو نکن ... کم کم تغییراتو تحمیل کن 

[QUOTE=310998695]دقیقاااا فشار روشه.. اما این فشار روی منم هست.. منم درگیر کارهاشم... انقدرررر از خودم گذشتم و که الا 

هیچ زندگی بدون مشکل نیست. سعی کن با مشاوره یا صحبت یا سیاست تا حد امکان رفتاراش رو عوض کنی . انشاءالله که موفق میشی. 

منم مثل شمام با این تفاوت ک بچه ندارم 

شوهرم تو دو سال اخیر انقدر حرفای بد و تحقیر آمیز بهم زده دیگه هیچ حسی بهش ندارم هیچییی. همش حسرت گذشته رو میخورم حسرت وقتایی که با مامانم و داداشم زندگی می‌کردم چقدر آرامش داشتم 

الان نه جسارت رفتن دارم نه علاقه ای به زندگی باهاش

دُنیایِ خُودم قانونِ خُودم😇🤹‍♀️🍀🦄🌈  بِخنـــد دوســتِ من :) وقتی میخنــدی قلــ💚بت جوونه میزنه 🌱
تره واقعاااا،،، امروز روز اول کلاس پسرم بود با عشق بردمش اما عصر گند زد به همچی،،، بمیرم وتسه پسرکم، ...

متاسفم عزیزم

ولی بعضی از مردها همینطور هستند 

در مقابل استرس کلا رد می دن فقط فکر کارشون هستند

شما به فکر لذت از روز اول مدرسه پسرت باش 

سال اول هم که می دونی یکم کار می بره

یک مدت اصلأ به کارهاش فکر نکن 

فقط فکر خودت و پسرت باش 

فکر می کنم این فشار استرس از روش کم بشه بهتر بشه

بنابراین الان اصلأ دنبال فکرهای پر استرس و تشنج زا برای خودت و پسرت نباش 

خصوصاً طلاق 

«وَ مَنْ یَتَّقِ اللهَ یَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً* وَ یَرْزُقْهُ مِنْ حَیْث لا یَحْتَسِبُ وَ مَنْ یَتَوَکَّلْ عَلَى اللهِ فَهُوَ حَسْبُهُ اِنَّ اللهَ بالِغُ اَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللهُ لِکُلِّ شَیْىء قَدْراً»
کم کم عادتهاتو تغییر بده  خرید خونه با اون باشه... خریدای مث لباس و .. برا پسرت حتما با هم بری ...

انقدررر فشار رومه که از لحاظ روانی دارم کم میارم شاید اگه یکم فقط، یکم ممنون دار بود الان حالم بهتر بود اما نیست بدترم حرف بارم میکنه.. دلم میخواد همچی رو بزارم برم

عزیزم وقتی بار اولش نبوده واسه خودت خرج میکردی ،از بس خرج نکردی براش عادی شده حیفه واقعا آدم دلش برا ...

دقیقااا همینطوره،،  انقدررر که خرج نکردم به یه باشگاه رفتنم میگه همش دنبال خوش گذرونی هستی😔

ازدواج کردیم هم از نظر خانوادگی بالاتر بودم هم تحصیل و چهره،،، اما انقدرررر این حرفا رو زد که پوچ شد ...

منو شوهرم وقتی ازدواج کردیم زندگیمون و از صفر شروع کردیم با قناعت کردن و از خودگذشتگی به همه وی رسید الان تا یه چی میشه میگه پول خودم بوده که خریدم دیگه نمیگه تو از آرایشگاه گذشتی موهاتو نرفتی رنگ نکردی لباس مورد علاقتو نخریدی خوردنی درستی برا خودت نخریدی حیفم میاد که درکش کردم این همه سال

دقیقااا همینطوره،،  انقدررر که خرج نکردم به یه باشگاه رفتنم میگه همش دنبال خوش گذرونی هستی😔

همیر من تا یکم حقوقش زیاد میشه ذوق میکنم میگم ایندفعه رو شاید بتونم فلان لباس برا خودم بگیرم ،اماخودس بهم گفت وقتی پول دارم جرات نمیکنم بهت بگم پول دارم چون سریع میخوای خرج کنید صورتی که اصلا اینجوری نیست

منم مثل شمام با این تفاوت ک بچه ندارم  شوهرم تو دو سال اخیر انقدر حرفای بد و تحقیر آمیز بهم زد ...

تروخدا اگه دلت باهاش نیست بچه دار نشو،،، من پسرم خدا خواسته بود،،وگرنه یک لحظه هم نمیموندم

منو شوهرم وقتی ازدواج کردیم زندگیمون و از صفر شروع کردیم با قناعت کردن و از خودگذشتگی به همه وی رسید ...

دقیقاااااا،، چقدرر مردها بی درک شدن واقعا،، چرا نمیبینن،، چرا تا به بلوغ عقلی نرسیدن،  خدایی من اگه جای همسرم بودم یکم سرم پایین بود، میدیدم این زن از همچیش گذشته برای من چرا هواشو ندارم نه که هرچی دهنمه بارش کنم که چی؟!