نمیدونم از کجا شروع کنم امروز خیلییی بحث بدی با شوهرم داشتیم خیلیی حرفهای بدی بهم زد البته قبلا هم گفته بود اگه بخوام همشو تعریف کنم خیلی مفصله من تو زندگیمون تا اونجایی که یادمه کم نزاشتم براش وقتی دیدم دستش تنگه از همچی گذشتم از لباس و زیور الات بگیر همچی حالا بعد مدتها رفتم باشگاه.. امروز تو بحث بهم گفت تو بی حیا و بی ابرویی،، بهم گفت بی شخصیت که همش دنبال خوش گذرونی هستی،، خدا شاهده همچی خونه رو دوش منه از خرید خونه گرفته تا خرید مدرسه پسرم. منو همسرم باهم کار میکنیم کارت دسته منه و مدیریتش با منه،، یعنی هیچی بی برنامه برنداشتم با اینکه میتونستم بردارم... دلم خیلیی شکست از حرفاش،، داد زد عجیب اشکم در اومد اصلااا براش مهم نیست،، اولین بارشم نیست این مدلی حرف میزنه،، خیلیییی خسته ام ازش، خیلییی زیاد،، الان یه مدته احساس میکنم هیچ حسی بهش ندارم.. از سر عادته که باهاشم،، در حدی که اگه یه مدت نباشه واصلا و ابدا دلم براش تنگ نمیشه... فقط بخاطر پسرمه که تحملش میکنم
اول این ک درکت میکنم خیلی شرایط سخته ... هیچ کسی دقیق متوجه نیست ک داری از کجا زخم میخوری ....
شوهرت داره اشتباه میکنه همه مردا اشتباه میکنن شما ی دونه بچه نداری ... دوتا بچه داری بچه اولتم همسرته ...من این عقیده رو دارم ادم میخاد جدا شه قبل بچه جدا شه ولی شما ی پسر داری ... میدونی تو دنیای خودش اگر بخاد فکر کنه مامان یا بابا نابود میشه ... من خودم بچگیم با این سوال نابود شد ... خودتو بیشتر سرگرم کن حتما ی مشاور تجربه دار برو نزار افسردگی بگیری ... و ی چیز دیگه این ک میدونی داری بزرگ ترین جهاد رو انجام میدی ؟ در مقابل همسرت ؟ امیدوارم ک شرایط و زندگی برات اسون تر بشه
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
پسرم همه چیز منه،،، کاش همسرم اینارو درک میکرد... حرفات اشکمو در اورد دوستم😔😔
منم الان تو بدترین شرایط زندگیمم...
ببین اصلا اینو فکر نکنی مردای دیگه خوبنا نه اصلا همشون ادمای بی درکین تقصیر خودشونم نیست خانوما پایشون بر مبنای عاطفس ولی اقایون جنسی . تو ی مادری مادر قوی . همش میگذره مثل اون روزای شادی و مثل این روزای تلخ ...