2777
2789
عنوان

خانمها حالم خیلییی بده کمک میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 50 پست

اول این ک درکت میکنم خیلی شرایط سخته ... هیچ کسی دقیق متوجه نیست ک داری از کجا زخم میخوری .... 

شوهرت داره اشتباه میکنه همه مردا اشتباه میکنن شما ی دونه بچه نداری ... دوتا بچه داری بچه اولتم همسرته ...من این عقیده رو دارم ادم میخاد جدا شه قبل بچه جدا شه ولی شما ی پسر داری ... میدونی تو دنیای خودش اگر بخاد فکر کنه مامان یا بابا نابود میشه ... من خودم بچگیم با این سوال نابود شد ... خودتو بیشتر سرگرم کن حتما ی مشاور تجربه دار برو نزار افسردگی بگیری ... و ی چیز دیگه این ک میدونی داری بزرگ ترین جهاد رو انجام میدی ؟ در مقابل همسرت ؟ امیدوارم ک شرایط و زندگی برات اسون تر بشه 

دقیقاااا هیچ عشق که هیچی هیچ احساسی ندارم بهش،، خیلی از خودم گذشتم در برابرش، خیلی،، الان فقط ازش مت ...

عزیزم برو پاساژ خرید کن به خودت برس روتین پوست کن کرم صورت بزن اگه اهل طلایی یه چیز سبک خوجل بگیر اگه نه از این اکسسوری های خوجل بگیر 

به ناخونات برس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حق داری عزیزم زنها همش گذشت میکنن ولی یهو تموم میشن

منم تموم شدم کاش میشد بفهمه که داره از دستم میده شاید به خودش، بیاد،، چون امروز گفت حالم ازت بهم میخوره،،  بدجوری شکستم دستام میلرزید،،، اصلا کپ کردم زبونم بند اومد،،

یه نصیحت خواهرانه می‌کنند به خودت برس لباس خوجل بپوش تو خونه مخصوصا شوهرت داره میاد آرایش کن دلبری ک ...

عزیزم می شه لطف کنی راهنمایی نکنی 

«وَ مَنْ یَتَّقِ اللهَ یَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً* وَ یَرْزُقْهُ مِنْ حَیْث لا یَحْتَسِبُ وَ مَنْ یَتَوَکَّلْ عَلَى اللهِ فَهُوَ حَسْبُهُ اِنَّ اللهَ بالِغُ اَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللهُ لِکُلِّ شَیْىء قَدْراً»
پسرم همه چیز منه،،، کاش همسرم اینارو درک میکرد... حرفات اشکمو در اورد دوستم😔😔

منم الان تو بدترین شرایط زندگیمم...

ببین اصلا اینو فکر نکنی مردای دیگه خوبنا نه اصلا همشون ادمای بی درکین تقصیر خودشونم نیست خانوما پایشون بر مبنای عاطفس ولی اقایون جنسی . تو ی مادری مادر قوی . همش میگذره مثل اون روزای شادی و مثل این روزای تلخ ... 

استارتر عزیز والله با حرفات منم دلم شکست و هم گیج شدم 

خصوصاً که الان کلاس اولی داری باید خیلی فکر کنی 

سعی کن آروم باشی 

انشاءالله یک مقدار  زمان بگذره 

هم تکلیف کار واسترس اون تمام می شه 

و هم شما به یه نتیجه می رسی

«وَ مَنْ یَتَّقِ اللهَ یَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً* وَ یَرْزُقْهُ مِنْ حَیْث لا یَحْتَسِبُ وَ مَنْ یَتَوَکَّلْ عَلَى اللهِ فَهُوَ حَسْبُهُ اِنَّ اللهَ بالِغُ اَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللهُ لِکُلِّ شَیْىء قَدْراً»
میدونی چیه؟!  یه مدته به حرفام میخنده.. نمیدونم چرا،، باور نداره میتونم ترکش کنم..

پس معلومه خیلی کنارش و همراهش بودی تو زندگیت

که حرفهات در مورد جدایی رو باور نمیکنه

میدونی رغبت حرف زدنم ازم گرفته؟!  اصلاااا حرصله ندارم باهاش حرف بزنم،، امروز انقدررر داد زد کل ...

چقدددر شبیهع منی شاید من بدتر از تو 

مخصوصا اونجا که گفتی همسایه ها جمع شدن دقیقا حس و حال الان تو رو دارم  حالم واقعا خوب نیست بچم پا به پای من گریه میکرد 

با یه آدم بددهن و عصبی و بیشعور و خیانت کار دارم زندگی میکنم اصلا بهش حسی ندارم 

برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید🙏🥀