2777
2789

اتاق گوشیمو زدم شارژ بعد نشستم مادرشوهرم اومد گفت من مثل فلانی نیستم و من نمیخوام به شوهرت یا پدرت زنگ بزنم بگم....  در کل فکر میکزد من با یه پسر غریبه حرف میزنم منم گفتم به تو ربطی نداره من با کی حرف میزنم بعد گوشی و شارژر م برداشتم از خونه اون رفتم بیرون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدر شوهرم ی  بار ب بابام‌میگفت زیادی با گوشی بازی میکنه گفتم بگو اول پسرت بزاره کنار منم‌ بزازم بعدشم الان بعضی موقع ها ک‌میبنم‌همش گوشی دستش هست میگم توروخدا بابا‌بزا کنار چقدر‌با‌این‌ گوشی بازی میکنی اعصاب دازی بعد میخنده میفهمه از کجا گفتم 😉همش هم الان پیش خودش ب گوشی نگا میکنم

یعنی فک کزد با یکی حرف میزنین؟ 

من دنبال کتاب تست تو دیوار میگشتم حدودا دو سه روزه بعد این میگف تو دو سه زوزه با یکی حرف میزنی منم به دلایلی نمیگم که دنبال کتاب بودم چون اون همش همیشه به یه چیزی گیر میده به شوهرم گفتم اینارو