2777
2789

کتاب زنان زیرک رو بخون

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب سیاست مثلا وقتایی ک از سرکار میاد بحث نکن غر نزن و چیزی نخواه وقتتیکه حالش خوبه میگه میخنده و جیبش پره ازش چیزی بخواه مثلا وقتی پول میشماره بگو ب منم میدی ..اگ میخای طلا بخری بگو سرمایمونه و پول منو تو نداره ولی حالا حالاها نفروش و بهش نده مگه اینک بخای خونه ای چیزی بخری ..از چیزایی ک ازشون بدت میاد جلوش بد بگو مثلا بگو وایی شوهر فلانی اینجوری کرد چقدر خسیسه چقدر بده مگه مرد اینجوری میشه یا وای شوهر فلانی فلان گیرو بهش داد چقد بد ...همش شاد باش نذار یه آدم افسرده ببینتت ..

با مردای دیگه مقایسش نکن اصلا و از هیچ موجود نری مقابلش تعریف نکن چون باعث میشه ازش بدش بیاد و بشه دشمنش ..همیشه اینو بذار بدونه ک اگ بهت خیانت کنه هرگز نمیبخشیش هرگز..دیگه اینک دوتا چیز واسه مردا خیلی مهمه یکی رابطه یکی غذای خوب ..همیشه جوری رفتار کن ک انگار اصلا دروغ بلد نیستی و همه چیز های الکی رو بیا راستشو بهش بگو مثلا بگو اره اول غذارو خراب کردم یا اره فلان چیز گرون شد یا کل روز خواب بودم اینجوری میفهمه ک اگ ب نفعتم نباشه راستشو میگی و اعتمادش جلب میشه