2777
2789
عنوان

کسایی که کلاس ویالون رفتن..🎻

81 بازدید | 7 پست

من ویولن خیلی دوست دارم، تصمیم گرفتم برم کلاس ولی می‌ترسم حسم زود گذر باشه هزینه کنم، سخت باشه و ادامه ندم.... چند تا سوال داشتم دربارش؛اینکه چند ماه طول میکشه تا یادگیری کامل؟سخته یا آسون؟ 

دلم جرعه ای آرامش میخواهد،چیزی که این روزها همه از من دریغ کرده اند؛چ کنم که این روزها حرف ها از چشم هایم می‌بارد.

من ویولن نواز نیستم و متاسفانه هیچوقت نتونستم حرفه‌ای موسیقی کار کنم اما یه چیزی رو با توجه به چیزی که توی اطرافیانم دیدم بهت بگم اینکه اولا برای موسیقی باید وقت بذاری و حوصله به خرج بدی باید زحمت بکشی و تمرین کنی تا به سطح خوبی برسی و نکته بعدی هم اینکه موسیقی خرج داره باید با این موضوع هم کنار بیای.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا همین الان داشتم کار میکردم اومدم پنج دقیقه استراحت کنم تاپیکتو دیدم

گلم من سه ماهه مصمم شروع کردم 

از عید میرفتم اما خوب دو هفته ای یک بار اصلا تمرین هم نمیکردم 

یادگیریش ۲،۳ سال طول میکشه

استاد کار شدنش ۶،۷ سال

اره ساز سختیه 

اولاش صدای صابیدن بشقاب شیشه ای به هم میده

اما به مرور راحت تر میشه 

بله ممکنه جوگیر بشی پس اولش یه ساز خوب نخر 

مثلا tf بخر که دور و بر 8  ، ۹ تومنه

میتونم بپرسم چند ساله کار میکنید؟

گلم ۶ ماهه شروع کردم 

سه ماهه با تمرین شروع کردم 

اینم از من نصیحت که اخلاق استادت خیلی مهمه توی روحیه تو 

۳ ماه اولم اصلا حال تمرین نداشتم 

هر وقت میرفتم استادم میزد توی ذوقم 

اما الان استادمو عوض کردم 

هی درحال پیشرفتم 

[QUOTE=310964184] ممنون انشالله موفق باشید،دوس دارم برم ولی می‌ترسم پشیمون شم

دلم جرعه ای آرامش میخواهد،چیزی که این روزها همه از من دریغ کرده اند؛چ کنم که این روزها حرف ها از چشم هایم می‌بارد.