2777
2789
عنوان

چرا کسی نمیاد

132 بازدید | 27 پست

خانما فقط تاپیک من خار داره من خیلی به کمک احتیاج دارم

دَر خـود بطَـلَب هَـر آنچـه خـواهـی کـِه تـویی...من از سیاه‌ترین شب، به آفتاب رسیدم....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانما تاپیک قبلی هم گفتم میخام طلاقمو بگیرم مراحل و شرایطش چجوری

مشاور چیا می‌پرسه ممنون میشم کمک کنید

دَر خـود بطَـلَب هَـر آنچـه خـواهـی کـِه تـویی...من از سیاه‌ترین شب، به آفتاب رسیدم....
خانما تاپیک قبلی هم گفتم میخام طلاقمو بگیرم مراحل و شرایطش چجوری مشاور چیا می‌پرسه ممنون میشم کمک ک ...

عزیزم  اول برو دفتر خدمات قضایی درخواست مهریه و نفقه بده  اگه کتک خوردی ازش برو پزشکی قانونی بعدم همون خدمات قضایی شکایت کن ازش . اونا خودشون مراحل رو برات توضیح میدم ولی هیچ باید بری دنباله ابلاغیه و دادگاه و شورای حل اختلاف الکی میچرخوننت 

خانما تاپیک قبلی هم گفتم میخام طلاقمو بگیرم مراحل و شرایطش چجوری مشاور چیا می‌پرسه ممنون میشم کمک ک ...

آها اینو یادم رفت برای نفقه بعد از خدمات قضایی بهت شکایت نامه میدم می‌بری کلانتری که خودشون بهت میگن اونجا پرونده درست میکنی برای پرونده تم باید دوتا شاهد که ثبت ثنا دارن ببری تا اونام اضحاراتسون رو بنویسند خانواده قبول نیست 

عزیزم  اول برو دفتر خدمات قضایی درخواست مهریه و نفقه بده  اگه کتک خوردی ازش برو پزشکی قانو ...

ممنون عزیزم بابت کمکت

مگه نباید اول بری دفتری که عقد کردی که اونا بزنن به ثبت احوال

آها اینو یادم رفت برای نفقه بعد از خدمات قضایی بهت شکایت نامه میدم می‌بری کلانتری که خودشون بهت میگن ...

من باهاش رابطه نداشتم نفقه بهم تعلق میگیره؟حب اون دوتا شاهد از کجا بیارم نباید آشنا باشن

ممنون عزیزم بابت کمکت مگه نباید اول بری دفتری که عقد کردی که اونا بزنن به ثبت احوال

نمیدونم من رفتم یه راست دفتر خدمات قضایی البته شرایط ما یکم فرق می‌کنه ما اتباع هستیم  عقدمون ثبت نمیشه شما پس برو  محضر اول  بعد خدمات قضایی 

من باهاش رابطه نداشتم نفقه بهم تعلق میگیره؟حب اون دوتا شاهد از کجا بیارم نباید آشنا باشن

اره عزیزم  نفقه از لحظه آیی که خطبه عقد خونده میشه به گردن شوهر هست . مهریه هم نصفش بهت تعلق میگیره . میتونی فامیل دوست آشنا ببری 

اره عزیزم  نفقه از لحظه آیی که خطبه عقد خونده میشه به گردن شوهر هست . مهریه هم نصفش بهت تعلق می ...

ممنون گلم 

شما نمیدونی که مشاور چی سوال میپرسه