2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مربی باهام تمرین میکر همه تمرینات ربع ساعت طول نکشیدن سریع همه رو درست انجام می‌دادم بعد گف برو جاده ...

افسر ک دنده ۴نمیخواد...همون دنده ۱،۲رو تمرین کن.پارک دوبل.سر دور زدن راهنما خیلی مهمه واسشون.صادرکات درست بزن.دنده عقب.ی فرمون.دو فرمون....حالا همه اینارو ک با هم نمی‌خواد...ولی خب باید مطمعن سه.استرس نداری.همه رو انجام میدی درست

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
سرعتت کم باشه بهتره یا سرعت متوسط بری؟

بستگی داره 

مثلا اونجا که میگه برو دنده دو باید سرعتتو زیاد کنی 

یا مثلاً نزدیک سرعت گیرا یا سر پیچا باید با سرعت کم بری

اگه خدا بخواد میشه 😍😘
افسر ک دنده ۴نمیخواد...همون دنده ۱،۲رو تمرین کن.پارک دوبل.سر دور زدن راهنما خیلی مهمه واسشون.صادرکات ...

آره همه رو تمرین کردیم ربع ساعت شدن همه رو زود انجام دادم گف بریم جاده گف صددرصد قبولی 

خدایا شکر  
اگه تا ۴ بار قبول نشی؟

آره.من رفته بودم ی آقایی ۱۲بارش بود اومده بود.رد میشد۴بار اول رفته بود با مربی.بعد اون دیگه نمی‌رفت..ب نظر من ک اشتباه.من حوصله کش دادن کار ندارم

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
بنده ۶ بار با افتخار و اعتماد به نفس رفتم و رد شدم در حال حاضر بدون گواهینامه رانندگی میکنم دیگه خس ...

همیشه ۷ جوابه😂 من خودم هفتمی گرفتم

˗ˏˋ ♡ ˎˊ˗It's my first time I living this life,DUH                     تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯   ߊ‌ܨ ܥܼߊ‌ܔ ܥ‌‌ܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊ‌ܘ ܩܝ‌ܥ‌‌ߊ‌ܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ                                                                                                                                                                               <کاش گربه بودم و واکنشم به همه اتفاقات meow بود:)>                                                                                                                                                          "INTP⋆.˚✨️⋆