2777
2789
عنوان

پریود شدن با قرص سقط

784 بازدید | 4 پست

من قرص اورژانسی خوردم الان ۴۷ روزه پریود نشدم میخام قرص سقط زیر زبونی بزارم میتونم پریود شم باهاش بی بی چک هم منفی بود همه کار کردم اصلا پریود نمیشم

🧸◗ ‏اسکار بِهترین صدا تعلُق میگیره به صِدای پایِ اونی که میاد تو زِندگیت تا واسه هَمیشه بمونه🗿
خیلی به بیبی چک اعتماد نکن یه آزمایش خون بده

اخع صبح هم زدم ی مارک خوب گرفتم شرایطم جوریه نمیتونم برم دکتر شک میکنن آخه عقدم

🧸◗ ‏اسکار بِهترین صدا تعلُق میگیره به صِدای پایِ اونی که میاد تو زِندگیت تا واسه هَمیشه بمونه🗿

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگر عقدی دیگه مشکلی نیست که بهاطر این بهت گفتم به بیبی چک اعتماد نکن چون دیدم آدمی که مدام بیبی چکشمنفی میشد ولی باردار بود بعدم حالا من اصلا به عقد و رابطه و این حرفا کاری ندارم چون مربوط به خودته و شخصیه اما ۴۷ روز پریود نشدن در صورتی که باردار نباشی نرمال نیست بازم باید دکتر معاینت کنه

اگر عقدی دیگه مشکلی نیست که بهاطر این بهت گفتم به بیبی چک اعتماد نکن چون دیدم آدمی که مدام بیبی چکشم ...

مرسی از راهنمایی تون باشه دیگه بهش میگم بریم دکتر☺️